banner anp

Toneelgroep Oostpool, Arnhem, geplaatst op 21 juli 2021

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Logo Toneelgroep Oostpool

De afdeling |

Het enthousiaste team Marketing & Communicatie bestaat uit een hoofd, 2 marketeers en een medewerker CRM, kaartverkoop en klantcontact. Samen creëren we de mooiste campagnes voor onze voorstellingen en werken we voortdurend aan de versterking van het merk Oostpool.

De functie |

De stagiair Marketing & Communicatie ondersteunt het team in de dagelijkse werkzaamheden. De perfecte manier om veel over het mooie marketingvak te leren!

Wat ga je doen? |

-Jij bent het aanspreekpunt van de afdeling: je neemt de telefoon op, beantwoordt mailtjes en zorgt dat boodschappen en berichten bij de juiste collega’s terecht komen.
-Je draagt bij aan onze website en social mediakanalen.
-Je levert een bijdrage aan de content voor onze nieuwsbrief, social media en website.
-Je onderhoudt periodiek contact met de theaters, podia en festivals waar we spelen, over onder meer de verkoopstanden, voorstellingsinformatie en promotieactiviteiten, en je rapporteert hierover aan het team.
-Je ondersteunt de marketeers in hun dagelijkse werkzaamheden. Dit kan het monitoren van een campagne zijn, het aanleveren van publiciteitsmateriaal bij theaters of bijspringen op de vloer als we een voorstelling hebben in Huis Oostpool.
-Vanzelfsprekend is er naast genoemde werkzaamheden ook ruimte om aan een eigen project te werken.

Wie ben jij?|

-Je volgt een communicatie- en/of marketingopleiding aan een hogeschool in Nederland en bent op zoek naar een meewerkstage.
-Je hebt liefde voor de podiumkunsten en wilt graag een bijdrage leveren door zoveel mogelijk mensen naar onze voorstellingen te krijgen.
-Je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van marketing en communicatie.
-Je schrijft goed leesbaar en foutloos Nederlands.
-Je ziet waar werk ligt en pakt dingen proactief op.
-Je kunt goed gestructureerd werken en je kan tegelijk goed omgaan met plannen die last-minute wijzigen.
-Je bent nieuwsgierig aangelegd, staat open voor nieuwe ideeën, onderzoekt mogelijkheden om marketing te bedrijven waar nog niemand aan heeft gedacht.
-Je voelt aan dat een baan bij een theatergezelschap niet in de categorie 9-5 valt.

Wij bieden jou |

Een informele en uitdagende werkomgeving in Arnhem, goede stagebegeleiding, ruimte om een eigen project op te pakken en een stagevergoeding van 350 euro bruto per maand op basis van fulltime aanstelling, conform de CAO Toneel en Dans.

Info & Solliciteren |

Heb jij na het lezen van bovenstaande het gevoel dat jij dit bent, stuur dan je motivatie en CV o.v.v. Stage Marketing & Communicatie naar solliciteren@toneelgroepoostpool.nl. Voor meer info over de inhoud van de stageplek kun je een mailtje sturen naar Daniel Jaspers, Hoofd Marketing & Communicatie, via daniel@toneelgroepoostpool.nl.

Toneelgroep Oostpool onderschrijft de Code Diversiteit en Inclusie en heeft zich ten doel gesteld om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.