Twin Media, Culemborg, geplaatst op 28 juli 2020

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Logo Twin Media

Vanaf 1 september 2020

Ben jij op zoek naar een creatieve stage in de media met veel uiteenlopende werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Twin Media zoekt doorlopend naar enthousiaste stagiairs die ons team kunnen versterken. Twin Media is een mediabedrijf waar boeken, tijdschriften en websites worden geproduceerd. Daarnaast is Twin Media nauw verbonden met Alea Publishers (uitgever vaktijdschriften) en Bazarow.com en De Leesclub van Alles, belangrijke sites over boeken in Nederland. Je werkt afwisselend in Culemborg en Zeist. Liefde voor boeken en tijdschriften is een pre!

De werkzaamheden waar je aan kan denken bij een stage binnen Twin Media zijn:

-Het bedenken en creëren van sociale mediastrategieën;
-Verschillende content en teksten maken;
-Helpen produceren van Bazarow Magazine, waarbij je inspraak hebt op de inhoud;
-Bedenken en ontwikkelen van nieuwe campagnes voor abonneewerving;
-Nieuwsbrieven en e-mailcampagnes bedenken en uitvoeren;
-Organiseren van events, zowel digitaal als offline.

Al deze werkzaamheden voer je uit voor onze eigen producten en voor onze klanten. Bij Twin Media produceren we deze tijdschriften (vormgeving). Binnen Alea Publishers maken we vaktijdschriften over Food. Bij De Leesclub van Alles en Bazarow verkopen we boeken en ondersteunen we de boekensector.

We zijn een divers, multimediaal bedrijf, met een groot aantal producten en diensten. Er valt veel te ontdekken en te leren. Door de diversiteit aan klanten is elke taak weer anders. Ook zijn we altijd nieuwsgierig naar nieuwe inzichten, dus we staan zeker open voor jouw ideeën. Je krijgt begeleiding van commercieel directeur/uitgever Roeland Dobbelaer. Hij is een zeer ervaren stagebegeleider en geeft je feedback op uitgevoerde werkzaamheden, en eventuele stageopdrachten. Door de werkzaamheden doe je veel ervaring op in de media en er zit natuurlijk een leuke stagevergoeding aan verbonden. De sfeer is informeel, we laten je alles zien wat we doen en kunnen.

Jouw profiel:

-HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in de richting marketing/communicatie);
-Goede beheersing van de Nederlandse taal;
-Ervaring met sociale media en google (analytics);
-Creatief in het bedenken en ontwikkelen van verschillende media-uitingen;
-Belangstelling voor boeken en tijdschriften;
-Doorpakker, willen leren, een fijn mens om mee te werken.

Herken jij jezelf in dit profiel, zie jij jezelf de werkzaamheden uitvoeren en ben je gedreven en enthousiast om jouw kennis met ons te delen? Solliciteer dan vandaag nog op de functie Marketing Communicatie stagiair. Solliciteren kan door jouw CV en motivatie te mailen naar roelanddobbelaer@twinmediabv.nl. We reageren meteen! Twin Media en Alea Publishers werken actief aan een inclusief aannamebeleid.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.