AKROS, Amsterdam, geplaatst op 17 november 2021

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Logo AKROS

AKROS is hoogvlieger in kinderopvang en welzijn. Bij onze kinderopvang zijn kinderen verzekerd van professionele begeleiding, fijne en veilige locaties en alle ruimte voor spelen, leren en groeien. Daarnaast biedt AKROS taal- en inburgeringstrajecten en projecten voor participatie en welzijn in Amsterdam. Voor het onderdeel Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar:

Bevlogen HBO stagiair(e) Marketing & Communicatie

Volg je een HBO opleiding Communicatie, Marketing of Commerciële Economie? En ben je op zoek naar een meewerkstage voor een aantal maanden waar je het vak in de praktijk leert bij een organisatie die volop in beweging is? Dan maken we graag kennis met jou!

Waar kom je terecht?


AKROS is een maatschappelijke organisatie op het gebied van kinderopvang en welzijn in de regio Amsterdam West. Er werken 230 mensen: een groot deel werkt als pedagogisch medewerker met kinderen op de locaties en zo’n 40 mensen werken in ondersteunende functies. Onze collega’s hebben hart voor de zaak en er heerst een informele en ondernemende cultuur. Omdat de organisatie kleinschalig is, kennen we elkaar en zie je direct het resultaat van je werk.

Wat ga je leren en doen?


Marketing & Communicatie wordt in de organisatie steeds belangrijker. AKROS is volop bezig met het ontwikkelen en professionaliseren van corporate communicatie, interne communicatie, klantcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie en (online) marketing. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende stage, waarin je meewerkt met de Marketingcommunicatie adviseur die jou begeleidt in je ontwikkeling en leerproces. Hierbij houden we rekening met jouw interesses en kwaliteiten.

Wie ben jij?


• Je bent leergierig, zelfstandig en houdt van aanpakken
• Je stelt je open en flexibel op en durft mee te denken met nieuwe plannen
• Je hebt affiniteit met onze doelgroepen (ervaring met kinderen is niet nodig)

Wij bieden:


• een stageplek op ons centraal bureau in het hartje van Amsterdam West
• (deels) thuis aan de slag vanwege coronamaatregelen is mogelijk
• een stagevergoeding conform de cao Kinderopvang
• leuke collega’s en een informele sfeer
• startdatum, periode en uren per week in overleg

Proefopdracht


Graag ontvangen we van jou bij je sollicitatie een korte proefopdracht in twee onderdelen:
1. Tops & tips: bezoek onze website www.akros-amsterdam.nl en geef ons drie tops (positieve punten) endrie tips (verbeterpunten).
2. Promotietekst: schrijf op basis van onze website een korte promotietekst voor (potentiële) klanten die op zoek zijn naar kinderopvang in Amsterdam (maximaal 150 woorden).

Ben je enthousiast?


Ben je geïnteresseerd dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw CV, motivatie en proefopdracht. Deze kun je mailen naar v.lotters@akros-amsterdam.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Vera Lötters, Marketingcommunicatie adviseur via v.lotters@akros-amsterdam.nl of 06 – 50 26 32 39.
Solliciteer

Privacy
Voor de afhandeling van sollicitaties verwerken wij de volgende gegevens: cv en motivatie. Deze worden door AKROS bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.