Summum Woman, Amsterdam, geplaatst op 15 juni 2020

Stagiair(e) E-commerce en online marketing

Logo Summum Woman

Job Description
We zijn op zoek naar een getalenteerde E-commerce en Online Marketing stagiair(e) om ons marketingteam te versterken! Heb je affiniteit met mode, interesse in e-commerce en marketing en heb je oog voor detail? Droom je altijd over nieuwe ideeën, manieren om dingen te verbeteren en wil je veel leren? Dan zoeken wij jou!

Summum Woman is een Nederlands modelabel, gevestigd in Amsterdam. Het merk is in 1998 opgericht en maakt sindsdien een indrukwekkende groei door. De identiteit van Summum Woman is romantisch en toch stoer, liefdevol met een edgy finish.

Wat levert het mij op?

We bieden een afwisselende, leerzame en vooral leuke stage in een super enthousiast team van professionals in de modebranche. Je krijgt de kans om verantwoordelijkheid te nemen en hebt de vrijheid om innovatieve commerce en marketing te creëren. Bij Summum werk je samen in een hecht team. We werken hard maar houden ook van gezelligheid. De verschillende afdelingen hebben veel contact met elkaar, in een vergaderkamer of tijdens een borrel. Het hoofdkantoor ligt op tien minuten fietsen van Sloterdijk in het inspirerende Amsterdam. We bieden je een gratis lunch, geweldige korting op Summum-kleding en een stagevergoeding. Je hebt ook flexibele werktijden.

Hoe ziet mijn dag eruit?

Bij Summum is geen dag hetzelfde. Als E-commerce en Online Marketing stagiair(e) werk je nauw samen met onze PR-afdeling. Het E-commerce en Online Marketing team bestaat uit drie professionals, zij zullen je begeleiden bij je stage en je helpen om je verder te ontwikkelen op de gebieden waarin jij wilt groeien.

E-commerce en online marketing projecten zijn bijvoorbeeld: Brainstormen over marketing campagnes, assisteren bij fotoshoots, omschrijvingen van producten, het up-to-date houden van onze social media kanalen en het onderhouden van de customer service voor de online store.

We zullen je stimuleren om innovatieve en inspirerende ideeën te bedenken en altijd onze merkidentiteit, de klantreis en het concept in gedachte te houden bij je werk. Je leert om rekening te houden met de richtlijnen van het merk en de identiteit, zodat je jouw ideeën kunt vertalen naar een passende marketing.

Wat verwachten wij van jou?

- Je hebt affiniteit met mode en interesse in social media gebruik op het gebied van online marketing
- Je volgt een erkende HBO communicatie of een marketing gerichte opleiding
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Je werkt resultaatgericht, zelfstandig maar bent ook een teamplayer
- Je bent innovatief en komt met eigen ideeën
- Je bent punctueel en betrouwbaar
- Je hebt een positieve instelling ‘’een dat gaat mij lukken mentaliteit’’
- Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar

Solliciteer nu

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.