Ekwadraat, Leeuwarden, geplaatst op 16 januari 2023

Stagiair(e) content creator

Logo Ekwadraat

Marketing en Communicatie

Dagelijks werken wij aan de grootste transitie in onze geschiedenis: de energietransitie. Alle medewerkers van Ekwadraat werken met een enorme passie en drive aan het versnellen van deze transitie. Maar dit kunnen we niet alleen én daarom zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een jong team met een gemiddelde leeftijd van 31. We hebben een informele werksfeer, als de coronamaatregelen het toelaten doen we graag een potje tafelvoetbal en sluiten we de week af met een VRIJMIBO. Wie weet werk jij in de toekomst samen met ons aan het verduurzamen van Nederland, wij zoeken namelijk een allround marketing en communicatie stagiair(e) die aan de slag gaat als content creator!

Jouw profiel

We zoeken een stagiair(e) met een aanpakkersmentaliteit die nauwkeurig te werk gaat. De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend, je moet dus flexibel zijn en oplossingsgericht werken, creativiteit is daarbij belangrijk. Kun je een vlotte tekst schrijven, werken met vormgevingstools van Adobe of heb je ervaring met het werken in websites en social media? Dan heb je een streepje voor! Uiteraard is dit een plek om te leren en krijg je hier dan ook meer dan genoeg ruimte voor.

Kerntaken

Dagelijks ga je aan de slag met het ontwikkelen van content voor verschillende online middelen en kanalen. Zo staan social media, het schrijven van (web)teksten, aanpassingen doen op de websites en diverse vormgevingsklussen op de lijst van activiteiten. Daarnaast ondersteun je bij het opzetten van (online) campagnes, het ontwikkelen video materiaal, het organiseren van podcasts, webinars en events.

Ekwadraat

Wij zijn een duurzaam adviesbureau voor overheden, mkb’ers en de industrie, maar dat is niet alles. Met een breed scala aan diensten willen wij de energietransitie in Nederland stimuleren en versnellen. Denk aan transitiemanagement, financieel management, engineering en modelering, projectontwikkeling, Asset management, beleid en handhaving. Onze klanten en werkzaamheden zijn heel uiteenlopend net als ons team. In ons team staat kennisdeling voorop, het werken met nieuwe technieken en methodes in combinatie met onze expertise maakt dat we een innovatief en sterk team hebben. Wij zijn een team dat verbindend werkt en een hands-on mentaliteit heeft, wij denken in mogelijkheden en kansen.

Vraagstuk/specifieke opdracht

Wij hebben elke stageperiode een specifiek vraagstuk waaraan een stagiair kan werken.
Deze periode (feb-jul 2023) zoeken wij iemand die naast het creëren van content, ook gaat werken aan ons jubilieum magazine.
Dit zal een online magazine worden waarin diverse interviews, verhalen, video’s en fotografie samen komt.

Inhoud
We bestaan in 2023 alweer 20 jaar, maar liefst 20 jaar duurzame geschiedenis. Van een eenpitter uitgegroeid naar een landelijk adviesbureau met meerdere merken. Samen gaan we bepalen wat de inhoud van het magazine wordt. Duiken we de geschiedenis in of kijken we juist naar de toekomst?

Lay-out
Hoe komt ons magazine eruit te zien? Wij denken aan iets dat digitaal en interactief is, maar is dit wel de juiste keuze en welk programma gaan we hiervoor gebruiken? Jij gaat met ons onderzoeken hoe we onze wensen het beste kunnen vertalen naar een mooi eindproduct.

Content
Tot slot is het ook belangrijk dat het jubileum magazine gevuld gaat worden. Samen bepalen we de onderwerpen en maken we een planning voor het ophalen en ontwikkelen van de content. Als we bijvoorbeeld video’s maken voor in het magazine dan ga je deze ook zelf regisseren, filmen en monteren.

Ben jij onze nieuwe stagiair?
Herken jij jezelf in het profiel, spreken de kerntaken en de vraagstukken jou aan? Solliciteer dan snel via onze website. Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Lieselotte Dekenga via T. 0643012476 of Ldekenga@ekwadraat.com.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.