Haaglanden Medisch Centrum, Den Haag, geplaatst op 30 april 2021

Stagiair(e) communicatie

Logo Haaglanden Medisch Centrum

Vanaf 1 september 2021 hebben wij ruimte voor een stagiair(e) communicatie. Ben jij nieuwsgierig? Haal je graag de onderste steen boven voor een mooi verhaal? Weet jij boeiende inhoud pakkend weer te geven in korte teksten en/of videoclips en voel jij je helemaal thuis op social media? Heb je affiniteit met de zorg en wil je graag eens meemaken hoe het er in een groot ziekenhuis aan toe gaat? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken in een gedreven team bij de afdeling communicatie, onderdeel van het stafcluster Kwaliteit en Communicatie. Dit team bestaat uit 12 collega’s, die verantwoordelijk zijn voor alle in- en externe communicatie van het ziekenhuis. De medewerkers van de afdeling Communicatie werken op projectbasis samen met andere specialisten binnen en buiten de afdeling.

In nauwe samenwerking met onze multimedia redacteuren help jij de essentie van ons ziekenhuis te vangen in verhalen die boeiend en relevant zijn voor onze doelgroep(-en). Vanuit een content strategie met diverse speerpunten zorg jij voor het (mede-)ontwikkelen en plaatsen van bijdragen in tekst en beeld voor social media, intranet, onze website, en/of de beeldschermen in ons gebouw. Je monitort het effect van deze content bijdragen en maakt analyses, op grond waarvan we onze activiteiten gericht kunnen verbeteren.

Verder draai je mee in onze afdeling communicatie en ondersteun je bij andere voorkomende activiteiten. Van het plaatsen van berichten op intranet, het meewerken aan een liftposter, en het patiënten magazine, tot het bijhouden van de website en ondersteuning bij diverse communicatieprojecten.
• Een stageovereenkomst op basis van 24 uur per week
• Je gaat, op basis van 36 uur, een salaris verdienen van maximaal €405,- bruto per maand
• Een stageplaats in het eerste ziekenhuis in de Haagse regio met de certificering Top Employer

Zorg is aandacht. In HMC kijken we met en door de ogen van de patiënt. We helpen iedere patiënt op de manier die bij hem of haar past. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van onze missie.

We zijn hét stadsziekenhuis voor de Haagse regio, met een compleet zorgaanbod. Als topklinisch opleidingsziekenhuis heeft HMC vele expertises in huis en we bieden in verschillende centra en samenwerkingen gespecialiseerde zorg aan. Onze speerpunten zijn ons Traumacentrum en Neurocentrum. In ons HMC Kankercentrum bieden we topklinische kankerzorg.

Meer informatie over HMC vind je op www.haaglandenmc.nl.
• Je volgt een journalistieke of communicatiegerichte opleiding op hbo
• Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar, voor 3 dagen per week (dagen en periode in overleg)
• Je bent in de eindfase van je studie en zoekt een meewerk stage (precieze inhoud stemmen wij met jou af)
• Je hebt goede schrijfvaardigheden, bent creatief en werkt resultaatgericht
• Je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband
• Je bent proactief en kunt mensen moeiteloos persoonlijk benaderen
• Je bent handig met en actief op sociale media en kunt de kanalen van het ziekenhuis van een originele en passende inhoud voorzien.
• Je kunt werken met beeld -en videobewerkingsprogramma’s of wil dit graag leren. Ervaring met het werken met analysetools voor social media en websites is een pré

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag). Geef jij je carrière een plus? Solliciteer dan uiterlijk 28 mei 2021, via de sollicitatiebutton.

De (online) kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 10 juni, vanaf 14.00 uur.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gaby Ammerlaan (content coördinator), via: 06 22 18 68 48 of g.ammerlaan@haaglandenmc.nl.


Solliciteren!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.