banner persveilig

LeidenGlobal, Leiden, geplaatst op 19 november 2020

Stagiair

Logo LeidenGlobal

LeidenGlobal zoekt

Stagiair (0,6 fte)
periode 1 februari - 30 juni 2021

LeidenGlobal is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode 1 februari tot 1 juli 2021. De stagiair bevindt zich in de laatste fase van haar/zijn studie aan een Nederlandse universitaire instelling. De voorkeur gaat uit naar studenten met een internationaal en/of cultureel georiënteerde studie.

LeidenGlobal
LeidenGlobal is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden en zeven Leidse wetenschappelijke en culturele instellingen. Het doel is intensiever samen te werken op academisch, educatief en cultureel gebied alsmede de beschikbare expertise naar buiten toe beter zichtbaar te maken (kennisvalorisatie/impact).

Werkzaamheden
De stagiair wordt als volwaardig medewerker ingezet op verschillende projecten, en is vooral verantwoordelijk voor (het bijhouden van) de online communicatie op de website (leidenglobal.org) en de sociale media. De stagiair draagt onderwerpen aan voor de communicatie uitingen en (her)schrijft teksten. Daarnaast zal de stagiair regelmatig Leidse experts interviewen t.b.v. publicatie op de website. Wij bieden de stagiair de mogelijkheid zich te ontwikkelen in haar/zijn communicatieve vaardigheden, meer inzicht te krijgen in het brede aanbod van culturele kennis in Leiden en de mogelijkheid om kennis te maken met een breed netwerk van mensen die in en om de wetenschap werken.

Functieprofiel
Belangstellende studenten moeten aan de volgende eisen voldoen:
- Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
- Relevante universitaire studie
- Goede communicatieve vaardigheden en goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
- “Can do”- mentaliteit, zelfstandig en flexibel/snel kunnen schakelen
- Brede algemene ontwikkeling en interesse
- Accuraat/efficiënt
- Organisatorisch sterk

Voorwaarden
De stagiair dient gedurende de hele stageperiode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse hogere onderwijsinstelling. De omvang van de stage is 0,6fte (drie dagen per week); werkdagen in overleg in te vullen. De student werkt tijdens Covid-19 maatregelen vooral thuis vandaan. De faculteit biedt een stagevergoeding afhankelijk van de duur van de stage.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een stage bij LeidenGlobal, stuur dan vóór maandag 7 december 2020, 12:00u een motivatie met CV naar info@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal. De gesprekken met mogelijke kandidaten vinden online plaats in de week van 14 december 2020.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.