onderzoek covid en journalistiek

Hiphop In Je Smoel, Rotterdam, geplaatst op 12 januari 2021

Stagiair Schrijver/Journalist

Logo Hiphop In Je Smoel

Heb jij een even uitgesproken als gefundeerde mening over waarom SKEER&BOOS te veel over djoekers rapt, of juist nog lang niet genoeg? Kun jij vlekkeloos een interview afnemen bij (inter)nationale artiesten, omdat je weet dat zij ook gewoon elke dag poepen moeten? Is jouw pen net zo scherp als de koksmessen van Action Bronson? Dan zou het zomaar kunnen dat wij naar jou op zoek zijn!

Je zoekt naar de nieuwste releases, bent overal van op de hoogte en ziet belangrijke haakjes om een nieuw verhaal aan op te hangen. Herken jij jezelf in bovenstaande woorden? Kom dan lekker bij ons aan de slag! We hebben een groot netwerk en geven je de ruimte voor eigen input. Je belt met managers en artiesten om afspraken in te plannen, contacteert vervolgens een foto- of videograaf om jouw gesprek vast te leggen en gaat op pad. Goed voorbereid, met natuurlijk je opname-apparaat in je rugzak. Je bent altijd op zoek naar mooie verhalen en weet die zo puur mogelijk op te schrijven. Herkenbaar? Voor ons ook, dus laten we samenwerken!

Wat wij bieden is een informele werkomgeving in het hart van Rotterdam, waarbij je betrokken bent bij allerlei initiatieven binnen de culturele sector. Stichting HIJS is de drijvende kracht achter Hiphop In Je Smoel, al meer dan twintig (!) jaar lang een vertrouwd en gerenommeerd platform dat de hiphopcultuur in de breedste zin vertegenwoordigt. Daarnaast zijn we onder de naam Rewriters010 actief in de creatie en stimulatie van street art in Nederland, met name in Rotterdam en omgeving. De Rewriters-app en wandelroutes zijn internationaal bekend, en we werken continu aan de uitbreidingen en updates daarvan.

Je maakt er deel uit van een dynamisch team creatieve medewerkers en stagiairs uit de media- en creatieve sector. Spreekt je dat aan en heb je affiniteit met hiphop, street art en spoken word? Dan hopen we dat jij ons wil komen helpen om met jouw expertise ons online bereik nog verder uit te breiden, zodat niemand onze activiteiten hoeft te missen!

Meer info of solliciteren? Neem contact op via info@hiphopinjesmoel.com

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.