banner anp

Studio eXp, Haarlem, geplaatst op 21 juli 2021

Stagiair Productie

Logo Studio eXp

Studio eXp in Haarlem zoekt een Stagiair Productie voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 15-08-2021

Studio eXp is een innovator en aanjager in het toepassen van gamification in theatrale producties en cultuuronderwijs. Met deze ervaringen heeft Studio eXp een nieuw genre in de culturele wereld ontwikkeld: Game Theater en gegamificeerd cultuuronderwijs, een combinatie van game-elementen en game-technologie en de podiumkunsten. We creëren onder andere installaties, apps, voorstellingen en educatieve tools.

Jongeren zijn onze inspiratiebron, daarom spreken we de taal van de jongeren. Hierin blijven we onszelf ontwikkelen. We jagen innovatie aan door te kijken naar en te leren van onze doelgroep. Jongeren hebben tegenwoordig vóór hun 21e al 10.000 uur besteed aan het spelen van games. Dat is bijna evenveel tijd als dat ze hebben besteed aan school. Deze taal van games zien wij als een ware kunstvorm en nemen we als uitgangspunt.

Studio eXp is per september op zoek naar een:

Stagiair Productie (m/v)
32 uur per week

Studio eXp is per september op zoek naar een enthousiaste productiestagiair voor verschillende producties. Je krijgt de kans om productionele ervaring op te doen bij interactieve theatervoorstellingen en (educatieve) escape rooms op locatie.

Wij zijn op zoek naar iemand die van aanpakken en uitdagingen houdt, organisatietalent heeft en niet schrikt van onregelmatige werktijden.

Wat ga je doen?

-Als productiestagiair assisteer en ondersteun je het productieteam op kantoor en op locatie.
-Je bent een volwaardig lid van ons team. Je werkt nauw samen met de productieleider en crew, en je krijgt verantwoordelijkheden op verschillende momenten in de gehele projectorganisatie.
-Je regelt alle praktische zaken rondom de draai-/voorstellingsdagen, planningen, locaties, props, catering en andere nodige zaken.
-Je bent aanwezig tijdens voorstellingen en zorgt voor een goed verloop van de dag.


Eisen

-Je hebt affiniteit met theater en/of escape rooms.
-Je kunt zelfstandig te werk gaan.
-Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

-Een fijne werksfeer in een klein team van jonge, enthousiaste ondernemers.
-Goede begeleiding.
-Afwisselende werkzaamheden.
-Een marktconforme stagevergoeding.

Stuur bij interesse jouw reactie in de vorm van een korte motivatie en een cv voor 15 augustus 2021 naar: info@studio-exp.io. Aanmeldingen worden niet pas behandeld na de deadline maar op volgorde van binnenkomst. Dus wees er snel bij!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.