Jodal

Supermassive, Arnhem, geplaatst op 22 juni 2022

Stagiair Productie/ Project Management

Logo Supermassive

Aantal uur: 40

Wij zijn Arteffects, Supermassive en Encode. Arteffects produceert films, Supermassive is een motion design studio en Encode is een digital agency voor web en mobile. Samen vormen wij een collectief van 16 man en delen we een, net helemaal mooi verbouwd, kantoor en cultuur. Samen zijn wij op zoek naar een productie stagiair.

Wie ben jij?
Je bent een hbo/mbo student en zoekt een meewerk stage. Jij bent nieuwsgierig, communicatief sterk en wil graag leren hoe het er achter de schermen bij een creatief bureau aan toe gaat. Jij denkt in oplossingen en weet als geen ander hoe je het onmogelijke voor elkaar krijgt. Voor je vrienden regel je altijd al de festival tickets of organiseer je de dagjes uit met je familie. Wanneer het chaos wordt, blijf jij altijd rustig. Je hebt misschien zelfs een rijbewijs en als je ook nog ’ns ooit iets hebt meegekregen van het maakproces van een film, animatie of site, moet je helemaal solliciteren!

Als productie stagiair werk je mee met onze producers en projectmanagers. Je krijgt 1 begeleider, maar werkt in deze rol met iedereen binnen onze bedrijven samen. Je zorgt voor de planning en de juiste input van de klant voor een motion graphic, regelt props, acteurs/actrices en scout locaties voor een film, gaat mee naar een draaidagen als productie assistent en nog veel meer. Het maakt jou niet uit wat er op je pad komt, want regelen is je tweede natuur.

Wie zijn jullie dan?
Wij willen graag gedurfde dingen maken. Dingen maken die raken, verbinden en kloppen. Bijzondere ervaringen die het verhaal vertellen op manieren die je nog nooit gezien of voor mogelijk hebt gehouden. We zijn een studio, een atelier, een boetiek die met slagkracht maatwerk levert. We werken graag samen om langs drie lijnen onnavolgbare ervaringen te maken. Check vooral ook ons werk op onze sites!

We hebben een open, creatieve en gezellige cultuur. We vinden belangrijk om samen leuke dingen te doen: we lunchen graag (goed!) op ons dakterras, hebben regelmatig leuke teamuitjes of feestjes en er wordt tegenwoordig zo af en toe ook samen gesport! Ontwikkeling vinden we belangrijk en leuk. We hebben dan ook altijd meerdere stagiairs rondlopen, die ons de nieuwste trends bijbrengen. Wil je weten wat de huidige stagiairs van hun stage vinden? Luister dan vooral naar de podcast, op eigen initiatief gemaakt door stagiair Roos.

Solliciteren?
Stuur ons een mail met je motivatie en CV!

Coehoornstraat 35
6811LA Arnhem

hello@supermassive.nl
+31 26 37 95 747

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.