onderzoek covid en journalistiek

Hiphop In Je Smoel, Rotterdam, geplaatst op 12 januari 2021

Stagiair Productie

Logo Hiphop In Je Smoel

Ben jij een student die alles aan durft te pakken? Rol jij net zo makkelijk backstage bij festivals als dat je mails stuurt met een telefoon aan je oor? Denk jij bij het horen van Rihanna’s WORK WORK WORK WORK, “dat klinkt als een prima dagje”? Dan zoeken wij jou!

Naast vastleggen van diverse events, is HIJS ook een productiehuis voor eigen events. Dat kan een groot festival zijn als POW! WOW! Rotterdam, maar ook een kleinschalige maar speciale nieuwjaarsborrel voor street artists. Als je een productiekanon bent of het wilt worden, bieden wij je de ruimte. Is plannen je ding? Wil je organiseren? Creatieve concepten bedenken en die ook daadwerkelijk uitvoeren? Twijfel niet langer!

Wat wij bieden is een informele werkomgeving in het hart van Rotterdam, waarbij je betrokken bent bij allerlei initiatieven binnen de culturele sector. Stichting HIJS is de drijvende kracht achter Hiphop in je Smoel, al meer dan twintig jaar lang een vertrouwd en gerenommeerd platform dat de hiphopcultuur in de breedste zin vertegenwoordigt. Daarnaast zijn we onder de naam Rewriters010 actief in de creatie en stimulatie van street art in Nederland, met name in Rotterdam en omgeving. De Rewriters-app en wandelroutes zijn internationaal bekend, en we werken continu aan de uitbreidingen en updates daarvan.

Je maakt er deel uit van een dynamisch team creatieve medewerkers en stagiairs uit de media- en creatieve sector. Spreekt je dat aan en heb je affiniteit met hiphop, street art en spoken word? Help ons dan mee met de organisatie en realisatie van onze projecten!

Meer info of solliciteren? Neem contact op via info@hiphopinjesmoel.com

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.