Lubbers de Jong - LDJ Tech PR, Amsterdam, geplaatst op 27 augustus 2020

Stagiair PR Strategie

Logo Lubbers de Jong - LDJ Tech PR

Op zoek naar een stage? LDJ TECH PR is hiring

LDJ TECH PR ziet je het komende half jaar graag meelopen! En daarmee bedoelen we ook echt hands-on, samen met het team van PR-strategen meewerken aan uiteenlopende projecten.

Wat bieden wij:
Bij ons krijg je de vrijheid om je op allerlei gebieden te ontplooien. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van evenementen, het uitvoeren van marktonderzoek, of het begeleiden van merkintroducties. Je wordt betrokken bij het volle spectrum, van het ontwikkelen van PR-strategieën tot de uitvoer ervan.

Waar kom je terecht:
Een jong team, dat bestaat uit 15 communicatie-adepten en PR-enthousiastelingen Een informele cultuur, gekenmerkt door kennisdeling, vertrouwen en transparantie Een hoofdkwartier nabij de gezellige Utrechtsestraat in het Amsterdamse centrum

Dus ben jij: 
(bijna) afgestudeerd in een relevant vakgebied (WO/HBO), zoals communicatiewetenschappen, journalistiek, of Nederlands?
In de ogen van je omgeving de Koning(in) van korte copy Beschikbaar voor meeloopstage (helaas bieden wij geen afstudeerstages!) voor een periode van minimaal vijf, bij voorkeur 6 maanden.
Het type dat altijd op de hoogte is van het laatste nieuws Een echte media consument ( en niet vies van een uitstapje buiten de MSM ) Bekend met meer Youtube-kanalen, Reddit kanalen, Snapfilters en TikTok-influencers dan je vrienden Geïnteresseerd in technologie Nog steeds aan het lezen


Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!


Over LDJ TECH PR
LDJ TECH PR is een internationaal PR- en online marketing bureau. Met hart voor innovatie en technologie creëren wij onderscheidende verhalen en resultaat-gedreven campagnes die naamsbekendheid vergroten, reputaties versterken en zo businessdoelstellingen ondersteunen.

Solliciteer

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.