Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel, Arnhem, geplaatst op 23 november 2021

Stagiair online marketing & communicatie

Logo Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel

Stageplaats Online marketing & communicatie (februari 2022 – juni 2022, 24 – 36 uur per
week)

Ben jij altijd online en zit jij dagelijks op social media? Ben jij als eerste op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van online marketing? Maak jij graag foto’s of video’s? En houd je van muziek? Dan is deze online cultuurmarketing stage bij Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel iets voor jou! 

Over Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel
Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel wil zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe verrassend live klassiek muziek kan zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan muzikale belevenissen, van symfonische concerten, muziektheater voor de hele familie tot spannende cross‐overs met andere muziekstijlen. We laten vertrouwde en nieuwe geluiden horen. Er valt veel te ontdekken en niet alleen in de concertzaal, maar juist ook daarbuiten. Op festivals, op straat, in parken of kastelen. Phion is een jonge organisatie met een oud DNA: 130 jaar Het Gelders Orkest en 86 jaar Orkest van het Oosten. Daarmee is het een orkest in ontwikkeling dat staat aan het
begin van een nieuw tijdperk. Wil jij werkervaring opdoen in de culturele sector, en wil je meer leren over online marketing en communicatie? Dan is deze stageplaats echt iets voor jou! 

Kijk eens op Youtube wat we allemaal doen: https://www.youtube.com/phion 

Wat ga je doen? 
Als stagiair(e) online marketing kan je uitgebreide ervaring opdoen in marketing en communicatie. 
Je ondersteunt de online marketeer en denkt mee over marketingplannen, campagnes en creatieve manieren om verschillende doelgroepen aan te spreken. Tijdens je stageperiode werk je mee aan de promotie van concerten en publieksactiviteiten. Samen met de online marketeer creëer je relevante content voor onze sociale media kanalen, nieuwsbrieven en website. Op dagelijkse basis ben je bezig met het maken van social media posts, stories, reels en video’s.  We zijn ook benieuwd naar jouw ideeën en input op het gebied van nieuwe social media. 

Over jou
Je studeert marketing‐, communicatie en/of doet een kunst – en cultuurmanagement gerelateerde opleiding, je wil graag ontdekken of je na je studie wilt werken in de culturele sector en jezelf ontwikkelen op het gebied van cultuurmarketing. 
- Je doet een tweede of derdejaarsstage. 
- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. 
- Je hebt kennis en ervaring met social media. 
- Kennis van CMS systemen en Google Analytics is een pré. 
- Je bent creatief en steekt graag de handen uit de mouwen. 
- Je houdt van (klassieke) muziek. 

Wat bieden we jou? 
Phion is op zoek naar een stagiair online marketing en communicatie voor de periode van februari tot en met mei. De precieze startdatum en einddatum van de stage bepalen we in overleg met jou en jouw opleiding. Wij bieden een dynamische, muzikale stageplaats met veel vrijheid om op eigenwijze invulling te geven aan jouw
werkzaamheden. In overleg is er voldoende ruimte voor jouw leerdoelen en ontwikkelwensen. Je krijgt goede begeleiding van de collega’s van het Marketing & Sales team en je ontvangt een stagevergoeding van € 400 per maand (afhankelijk van het aantal uren). Phion heeft kantoren in Arnhem en Enschede waar je afwisselend kan werken. Uiteraard ben je welkom om concerten bij te wonen! 

Interesse? 
Heb je interesse in deze stageplaats? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie voor uiterlijk 10 januari 2022. Je kan dit sturen naar Jessie Vorgers via jessie.vorgers@phion.nl. Heb je vragen over de vacature kan je mailen met Ghilaine ten Brink via ghilaine.tenbrink@phion.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.