Business Insider, Amsterdam, geplaatst op 18 maart 2021

Stagiair Marketing & Sales

Logo Business Insider

Word jij blij van
Een dynamische digitale omgeving waarin je aan de ene kant vlak op het internationale businessnieuws zit en aan de andere kant aan uitdagende marketing- en salesprojecten werkt voor een wereldmerk als Business Insider en haar klanten (louter grote A-merken).

Ben jij goed in
Digital marketing en het toepassen van de laatste ontwikkelingen daarin en ken je alle geheimen van social media? Kan je daarnaast je goede ideeën kwijt in het invullen van interessante mediapartnerships om het merk Business Insider verder uit te bouwen in Nederland?

Waar komt jouw talent het beste tot zijn recht?
Business Insider biedt jou een werkomgeving waarbij je het beste uit jezelf kunt halen en veel kan leren op het gebied van media, online marketing en sales. Je werkt resultaatgericht binnen een informele, flexibele werkomgeving. Je komt te werken met een hecht en jong team waarin samenwerken voorop staat en waar internationale inspiratie en continue uitwisseling van content en marketingkennis volop aanwezig zijn.

Wie zijn wij?
Business Insider – Better, every day
Snel – Informatief – Slim – Sociaal. Business Insider, het grootste digitale businessnieuwsplatform ter wereld, bereikt een audience van meer dan 140 miljoen zakelijke lezers per maand wereldwijd. In Nederland heeft Business Insider inmiddels ook een leidende positie met haar innovatieve internationale brand en proposities gekoppeld aan het grootste bereik onder de nieuwe generatie leiders in Nederland. De missie van Business Insider is: Better, every day. Dat betekent dat we toonaangevend willen zijn en zowel onze bezoekers als onze medewerkers iedere dag een stapje beter willen maken met onze content, aanpak en nieuwe concepten.

BI Studios
Business Insider’s in-house branded content agency heeft veel innovatieve tools en technieken in huis en werkt nauw samen met adverteerders om ‘high quality shareable stories’ te produceren. Passend binnen een duidelijke strategie en beantwoordend aan heldere doelstellingen werken we in de disciplines content strategie, content creatie en content distributie.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt bij de uitvoering van het marketingplan van Business Insider Nederland. Je gaat interessante marketingprojecten oppakken zoals het invullen van partnerships met andere media. Je maakt de nieuwe proposities van Business Insider ultrastrak (kennis van Photoshop is zeker een pre) en wordt betrokken bij onze aanwezigheid bij interessante events om daar te ondersteunen en onze merkbekendheid in Nederland nog verder te verhogen.

Je ondersteunt de commerciële afdeling door nieuwe proposities in de markt te zetten en te testen bij een aantal klanten / prospects van Business Insider, bezoekersonderzoeken te doen, of te ondersteunen op klanten door bijvoorbeeld gave presentaties te maken, sponsored stories in het CMS te plaatsen, te optimaliseren via social of impactvolle reporting te doen voor onze klanten.

Je komt bovenal met goede ideeën die onze merken en partnerships met andere merken verrijken.

Wat heb je in huis?
• Je doet momenteel een HBO of universitaire opleiding
• Je volgt een relevante studierichting marketing en/of media
• je bent digital savvy en je kent de mogelijkheden van social media
• je ben commercieel en hebt een sterke ‘business sense’
• je werkt secuur en nauwkeurig
• je bent praktisch en no no-nonsense, een doener
• je bent creatief, maar niet bang voor cijfers

Interesse?
Klinkt dit als de perfecte rol voor jou? Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met stefan.smit@businessinsider.nl, telefoonnummer 020 820 2616.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.