Frisse Blikken, Utrecht, geplaatst op 15 november 2021

Stagiair Marketing & Events

Logo  Frisse Blikken

Binnen Frisse Blikken zijn we constant opzoek naar nieuwe manieren om onze doelgroep te bereiken, hun behoeftes te signaleren en zelf helder en transparant te communiceren. Daarnaast organiseren we veel relevante events voor zowel potentiële opdrachtgevers als potentiële Frisse Blikkers. Als stagiair Marketing & Events vervul jij hierin een belangrijke rol.

Als stagiair Marketing & Events ben jij de ‘weg naar buiten’ en dus ook medeverantwoordelijk voor het uitdragen van ons verhaal en identiteit. Jij zorgt dat wij zichtbaar zijn en worden gevonden door de juiste mensen. Dit doe je onder andere door onze marketing uitingen vorm te geven en (online) te verspreiden, onze socials te beheren en door mee te werken aan onze marketingcampagnes. Daarnaast ondersteun je onze projectmanagers bij het organiseren van evenementen voor onze opdrachtgevers.

Greep uit het takenpakket

Social mediakanalen beheren en campagnes draaien;
Visuals en video’s designen (in Adobe programma’s);
Het ondersteunen en mede-organiseren van (digitale) evenementen;
Het helpen van projectmanagers met design en marketing vraagstukken;
Online marketing uitingen ontwerpen en inzetten;
Monitoren en analyseren van onze online zichtbaarheid;
Creative writing toepassen in externe communicatie
Naast je vaste takenpakket bieden we je uiteraard de vrijheid om jouw talenten te zoeken en deze in te zetten op projecten die je zelf zoekt of creëert. Zo heeft Rosa, onze laatste topper op deze stage, zich beziggehouden het organiseren van een groot evenement rondom ons 10-jarig bestaan van Frisse Blikken.

Wat breng je mee?

Als stagiair Marketing & Events vervul je een onmisbare functie binnen Frisse Blikken. Het is daarom belangrijk dat je je eigen grenzen kent, communicatief vaardig bent en aan weinig woorden genoeg hebt om je creatieve geest los te laten. We zijn opzoek naar iemand die:

Een HBO- of WO-opleiding volgt;
Zelfstandig en proactief is;
Een goede planner;
Flexibel en staat stevig in je schoenen;
Geïnteresseerd in (online)marketing & employer branding;
Adobe Indesign, Photoshop en Premiere zijn geen onbekende van je óf wil je graag nog leren!

Ingrediënten

We bieden je een meewerkstage voor 4/5 dagen per week aan per februari 2022 tot en met juli 2022 waarin je werkt aan je marketing en event management skills en wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Verder bieden we jou:

De kans om uit jouw stage te halen wat jij wil;
Een persoonlijk ontwikkeltraject bestaande uit on- en offline trainingen, coaching, intervisie en de mogelijkheid om je eigen ondernemerschap te ontdekken en te ontwikkelen;
Een MacBook in bruikleen;
€500,- per maand op basis van vijf dagen per week

Enthousiast geworden? YES! Als organisatie vinden we het belangrijk dat iedereen met een creatieve en ondernemende mindset zich welkom voelt om bij ons te solliciteren. Wij geloven namelijk dat een diverse samenstelling van Frisse Blikkers ons niet alleen als individuen en organisatie verrijkt maar ook in staat stelt een échte Frisse Blik aan onze klanten te bieden. Hoewel we er nog lang niet zijn werken we er met z’n allen hard aan om het verschil te maken.

Heb je vragen n.a.v. bovenstaande informatie – wellicht staat het antwoord hiertussen!

Heb je je antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met Bram via recruitment@frisseblikken.com. Via onderstaand formulier kun je direct solliciteren voor deze functie.

Solliciteer via deze link.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.