e learning nvj

Janssen/Fritsen Sport, Helmond, geplaatst op 13 januari 2022

Stagiair Marketing en Communicatie (Grafische Vormgeving)

Logo Janssen/Fritsen Sport

Janssen-Fritsen, gevestigd in het Brabantse Helmond, is leverancier van turntoestellen en sport- en spelmaterialen voor zowel topsport als bewegingsonderwijs. Onze producten zijn van wereldniveau en daardoor regelmatig terug te vinden op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen. In de Benelux zijn we leidend in het (her)inrichten, inspecteren en onderhouden van sportaccommodaties. Janssen-Fritsen is een internationaal bedrijf en vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

Voor onze marketingafdeling zijn wij voor de periode van de periode van februari 2022 t/m juli 2022 op zoek naar een stagiair die ons kan ondersteunen in de dagelijkse marketing en communicatie activiteiten. Te denken valt o.a. aan (product)fotografie, bedenken en ontwerpen van communicatiemiddelen en meedenken/brainstormen over nieuwe campagnes/strategieën.

Ben jij een student marketing, communicatie en/of multimedia design, heb jij een gezonde dosis energie en creativiteit, denk jij out-of-the-box en heb jij ervaring met creatieve Adobe software zoals Photoshop, Illustrator en InDesign? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden jou een leerzame stageperiode binnen een energieke marketingafdeling met veel uitdagende opdrachten in de planning! Kom werken bij Janssen-Fritsen en help mee mooie communicatie te ontwikkelen.

Stuur jouw motivatie en CV in een e-mail naar m.onland@jf-group.nl

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.