banner festival 23

Stichting Cinekid, Amsterdam, geplaatst op 25 mei 2023

Stagiair Marketing & Communicatie

Logo Stichting Cinekid

Vind jij het leuk om kinderen te inspireren met een rijk aanbod van filmproducties? En ben jij op zoek naar een inspirerende, gezellige maar ook leerzame stage op het gebied van Marketing & Communicatie? Dan ben je bij Cinekid op de juiste plek!

Cinekid is al 36 jaar het grootste internationale kinderfilmfestival ter wereld en brengt kinderen in Nederland in aanraking met het rijkste aanbod van film, series en nieuwe media. Cinekid wil verwonderen, vermaken, verbinden en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige, bewuste en weldenkende wereldburgers. 

Om deze missie te vervullen organiseert Cinekid gedurende de hele herfstvakantie een festival met films, workshops en interactieve media in Amsterdam en in tientallen filmtheaters in het land met meer dan 60.000 bezoekers. Door het jaar heen bereikt Cinekid kinderen en leerkrachten met een publieks-, en onderwijsprogramma. Voor de professionele industrie is Cinekid hét platform voor (internationale) kindermedia-producties. Samen werken we om het aanbod en de kwaliteit van filmproducties te verbeteren en de industrie met elkaar te verbinden. 

Marketing & Communicatie
Je komt werken in het creatieve team van Marketing & Communicatie bij Cinekid. Dit betekend werken in een interessante en internationale omgeving en een kans om kennis te maken met de internationale filmindustrie voor kinderen. Er wordt op een professionele manier gewerkt in een informele organisatie. Als stagiair werk je volwaardig mee in ons team.  

Dit is wat je gaat doen:
Je werkt samen met het marketingteam aan de zichtbaarheid van Cinekid Festival, maar zeker ook voor alle projecten door het jaar heen op locaties door het hele land. Je krijgt een afwisselend en uitdagend pakket aan werkzaamheden o.a.:

• drukwerkplanning en -controle
• schrijven van nieuwsbrieven, websiteteksten en social media items
• vormgeving van promotiematerialen
• organisatie van promotieactiviteiten, acties en events
• interessante content bedenken voor de sociale kanalen van Cinekid
• coördinatie merchandise & crew kleding
• assisteren bij de Cinekid opening en awardshow
• vastleggen van Cinekid Festival in beeld: creëren van social media content

Jij bent:
• een vrolijke persoonlijkheid, die nog meer gezelligheid brengt in ons team maar ook zelfstandig kan werken en eigen ideeën heeft
• een regelaar met een proactieve houding
• check- check- dubbelcheck mentaliteit
• stressbestendig
• goed in de beheersing van Nederlands en Engels
• vaardig met Adobe Creative Cloud (een pré) 

Wat krijg je ervoor terug?
• een top stageplek in een ambitieuze, leerzame en gezellige werkplek in de binnenstad van Amsterdam
• veel ruimte voor eigen initiatief
• nieuwe ervaringen
• een goed netwerk in de culturele festivalwereld
• een stagevergoeding van € 320-, per maand bij 1.0 fte op basis van 40 uur per week

Periode
Stageperiode is vanaf september t/m december 2023. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar en kan fulltime aanwezig zijn tijdens het festival in oktober. Exacte start- en einddatum in overleg. 

Reageren?
Meer informatie en/of aanmelding met motivatiebrief en CV aan vacature@cinekid.nl, t.a.v Mirella Boumans, vermeld hierbij dat het gaat om de vacature stagiair Marketing & Communicatie.
 
Cinekid is een inclusieve organisatie die openstaat voor iedereen in de samenleving. We streven naar een arbeidsmarkt zonder discriminatie waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht etniciteit, economische of culturele achtergrond, culturele overtuigingen, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat en of je een handicap hebt. We verwelkomen een diversiteit aan achtergronden en kennis van iedereen die ervaring wil opdoen in onze organisatie.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.