onderzoek covid en journalistiek

Kraaijvanger Architects, Rotterdam, geplaatst op 6 januari 2021

Stagiair marketing communicatie

Logo Kraaijvanger Architects

Kraaijvanger Architects zoekt een stagiair marketing communicatie

Wil jij je stagedoelen halen met creatieve marketing communicatie campagnes in Rotterdam Centrum? Kraaijvanger Architects zoekt een stagiair marketing communicatie. Bij Kraaijvanger Architects krijg je professionele begeleiding binnen een gezellig team.

Wie zijn wij?
Een architectenbureau met Rotterdamse roots. Letterlijk, want Kraaijvanger Architects is hier al een begrip sinds 1927. Tegenwoordig is ons kantoor gevuld met 70 praktische idealisten die werken aan uiteenlopende projecten. Wij zijn geen dromers, maar doeners die maatschappelijk betrokken architectuur creëren. Denk aan openbare gebouwen, publieke interieurs en vitale stadsdelen. Van stoel tot stad. Ons doel? Wij willen dat mensen gelukkiger werken, leven en leren in tijdloze, circulaire en duurzame gebouwen die de omgeving versterken. Hoe complexer het project, hoe liever wij ons erin vastbijten. En dat allemaal in het hartje van Rotterdam, op loopafstand van het centraal station.

Wie zoeken wij?
Hou je van schrijven, organiseren en mooie publicaties maken (online en in print) Heb je daarnaast interesse in architectuur en alles wat met de totstandkoming van mooie gebouwen te maken heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zoeken wij een enthousiaste en leergierige stagiair die mee komt helpen met het versterken van het merk Kraaijvanger Architects.

Het gaat om een meeloopstage waar je veel praktijkervaring op kan doen. Zo help je onder andere mee aan het vernieuwen van onze website en onderhouden van onze social media, werk je mee aan marketingcampagnes en ondersteun je verschillende pr-werkzaamheden.

Je loopt tussen de 6 en 12 maanden stage. In overleg kan de exacte stageduur worden vastgesteld. Startdatum 1 februari 2021.

Spreekt deze stage je aan en wil je bij ons aan de slag? Solliciteer voor 4 januari 2021 en stuur je cv + motivatiebrief naar vacature@kraaijvanger.nl o.v.v. stage communicatie/marketing.


Team Kraaijvanger
Hoeveel architecten beginnen een presentatie met ‘Het koffertje uit Pulp Fiction’? Wij kennen er een, en die werkt bij Kraaijvanger. Wij zoeken en vinden inspiratie in alles om ons heen, van hoge tot lage cultuur, van ontwerp tot film. Zo is het leven de inspiratie voor de ruimte waarin toekomstige gebruikers leven, leren en werken. Onze handtekening zijn projecten die recht doen aan de opdrachtgever, de gebruiker en de omgeving. Meet the team!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.