e learning nvj

Bilfinger, Den Haag, geplaatst op 4 augustus 2022

Stagiair Marketing & Communicatie

Logo  Bilfinger

Zit je in de laatste fase van je studie en wil je relevante werkervaring opdoen binnen B2B Marketing & Communicatie bij een internationaal ingenieurs- en consultancybureau? Grijp nu je kans en solliciteer voor de stageplek Marketing & Communicatie bij Bilfinger Tebodin!

Tijdens deze stage ben je medeverantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie van Bilfinger Tebodin binnen Noordwest-Europa. Je bent werkzaam binnen de commerciële organisatie en werkt nauw samen met de Consultant Marketing & Communicatie, Sales, Tender Management en New Business.

Je zorgt voor zichtbaarheid van het bedrijf in de markt. Zo zal je content ontwikkelen (vaak in het Engels) voor op onze interne en externe communicatiekanalen. Je krijgt hierbij veel verantwoordelijkheid. Ook laat jij je creativiteit de loop tijdens het bedenken en uitvoeren van marketingacties en in samenwerking met collega’s van HR en Recruitment ga je aan de slag met arbeidsmarktcommunicatie

Wat ga jij doen?
Jouw inbreng en assistentie zal op uiteenlopende vlakken nodig zijn. Voorbeelden van werkzaamheden die je gaat verrichten zijn:
• Schrijven, redigeren en plaatsen van teksten (vaak in het Engels) op al onze interne en externe communicatiekanalen.
• Beheren van onze social media kanalen en adviseren in verdere professionalisering van onze social media strategie.
• Bedenken en uitvoeren van marketingacties en -campagnes.
• Ondersteunen in het ontwikkelen en uitvoeren van onze arbeidsmarktcommunicatie.
• Ondersteunen van Sales met het ontwikkelen van aantrekkelijk sales materiaal en het genereren van leads.

Wat heb jij te bieden?
Het spreekt voor zich dat je vlot en foutloos schrijft in het Nederlands en een goede beheersing hebt van de Engelse taal. Verder:
• Je bent een student op een HBO of WO school in de richting van Marketing & Communicatie of vergelijkbaar;
• Bij voorkeur heb je ervaring met CMS systemen en social media;
• Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
• Je bent proactief en neemt ook zelfstandig initiatief om dingen aan te pakken;
• Je bent een positief ingestelde sociale collega die samenwerken leuk vindt.

Wat bieden wij jou?
• Een mooie opdracht bij een leuk bedrijf met een cultuur waarin je alle collega’s kunt benaderen en hulp kunt vragen waar nodig.
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen en goede begeleiding doordat je nauw samenwerkt met een collega binnen Marketing & Communicatie.
• Een stagevergoeding van €425 netto voor HBO studenten en €500 netto voor WO studenten.
• Flexibele werktijden.

Solliciteer via deze link.

Voor meer informatie, neem contact op met Emily Dijkgraaf, Consultant Marketing en Communicatie: +31 6 31 04 75 75 of via email emily.dijkgraaf@bilfinger.com

Bilfinger Tebodin: Een rijke geschiedenis in toekomst creëren
Wij zijn Bilfinger Tebodin. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar.

Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals farmacie, chemie, FMCG en energie. Samen met de klant kijken we hoe hun investering een succes kan worden door het inzetten van onze kennis en ervaring. De klant kan bij ons terecht voor advies, maar ook voor overige diensten zoals engineering, projectmanagement, inkoop en constructie managementservices, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!

 

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.