uitgeverij Hortipoint, Leiden, geplaatst op 9 juni 2021

Stagiair Marketing / Communicatie / Events

Logo uitgeverij Hortipoint

Vanaf: augustus/september 2021
Duur: in overleg.
Uren per week: in overleg.
Soort stage: marketing/communicatie /eventmanagement
Organisatie: Hortipoint Uitgeverij, Rijnsburgersingel 61, Leiden

Zoek jij een uitdagende stage, ben je goed met social media, communicatie en plannen? Stop dan nu met zoeken.

Wij hebben plaats voor een stagiair die onze nieuwe hashtags trending gaat maken. Voor een van onze titels zijn we een community aan het bouwen. Samen gaan we events voor onze abonnees, relaties en adverteerders voorbereiden, plannen en organiseren. Je denkt mee over communicatieplannen, zowel online als offline, ondersteunt bij de uitvoering van deze plannen en bij het organiseren van de events. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de online promotie en help jij mee met het aanboren van een nieuwe doelgroep.

We bieden je een leuke, uitdagende stageplaats met volop kans om echte ervaring op te doen. En dat allemaal in een prachtig fleurige omgeving. Je kunt rekenen op een goede begeleiding, ruimte voor je eigen inbreng en natuurlijk krijg je een stagevergoeding.

Profiel
Wat we van jou verwachten? We zoeken een enthousiaste stagiair die het leuk vindt om met de juiste communicatiemiddelen onze doelgroepen te bereiken en om onze events tot een succes te maken. Je bent een teamplayer en zet alles op alles om samen het doel te bereiken. Je volgt een hbo-opleiding communicatie en hebt enige kennis van het beheren van websites en socialmediakanalen.

Reageren?
Stuur je motivatiebrief en cv aan info@hortipoint.nl. Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar dit mailadres of bel even naar Linda Laman of Masja Pit (071-5659678).

Bedrijfsinformatie
Hortipoint is uitgever van vijf titels in de siergewassensector: het Vakblad voor de Bloemisterij, Bloem&Blad, Tuin+Landschap, De Boomkwekerij en FloriBusiness. De eerste vier titels verschijnen zowel in print als digitaal, FloriBusiness is een engelstalige digitale uitgave. Enthousiaste redacteuren zorgen via deze uitgaves voor informatievoorziening aan kwekers, hoveniers en bloemistwinkeliers, variërend van actuele nieuwsberichten, opinie tot diepgaandere achtergrondartikelen. De sales- en marketingcollega’s richten zich op de werving van adverteerders en abonnees en op de promotie van onze titels in de sector.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.