anner smart octo

DUB, Utrecht, geplaatst op 4 juni 2021

Stagiair journalistiek

Logo DUB

Ambieer jij een carrière in de journalistiek en heb je affiniteit met de universitaire gemeenschap in Utrecht? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

DUB is de redactioneel onafhankelijke nieuws- en opiniesite van de Universiteit Utrecht. De redactie brengt gedurende het academische jaar elke doordeweekse dag nieuws, achtergrondverhalen, opinies en blogs over het hoger onderwijs, het studentenleven en de Universiteit Utrecht.

Over de functie
Op de redactie is plaats voor een stagiair journalistiek. De stagiair werkt minimaal drie tot maximaal vijf dagen per week en wordt begeleid door één van de vaste redacteuren. Er is een stagevergoeding van ongeveer 300 euro per maand voor een vijfdaagse werkweek. De stage duurt drie maanden. Aanvang in overleg.

Taken
De stagiair draait volledig mee op de redactie. De stagiair denkt mee over de inhoud van DUB en schrijft in eerste instantie verhalen voor de website. DUB biedt de stagiair echter veel vrijheid om bijvoorbeeld ook te fotograferen en video-items te maken.

Interesse?
Ambieer jij een carrière in de journalistiek? Ben jij nieuwsgierig en kritisch? Beschik je over een vlotte pen en vind je hard werken geen probleem? Dan is een stage bij DUB wellicht een goed begin voor die journalistieke carrière. Mail hoofdredacteur Ries Agterberg en vertel hem waarom jij de meest geschikte stagiaire voor DUB bent.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.