onderzoek covid en journalistiek

Hiphop In Je Smoel, Rotterdam, geplaatst op 12 januari 2021

Stagiair Foto- en/of videografie

Logo Hiphop In Je Smoel

Doorboor jij geslotenheid, met de openheid van een diafragma? Kun jij video’s schieten en editen als een Yung Hype Williams? Maak jij dingen moro switi met de Adobe Suite? Slide dan in onze DM’s met je sollicitatie!

We zijn vaak aanwezig bij live-events om er in woord, maar vooral ook in beeld verslag van te doen. Je staat vooraan in de fotopit bij de grootste artiesten, maar legt ook de sfeer vast op de mooiste festivals van Nederland. En dat natuurlijk met je belangrijkste wapen in je hand; je camera. Of het nou indoor of outdoor is, bij grote events, kleine talentenavonden of onze eigen producties zoals POW! WOW! Rotterdam, jij wilt maar één ding; schieten. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontplooien tot concertfotograaf, maar wil je een hele andere kant op en portretten schieten voor bij onze interviews of jezelf ontwikkelen als street art-videograaf? Wij hebben je rug!

Wat wij bieden is een informele werkomgeving in het hart van Rotterdam, waarbij je betrokken bent bij allerlei initiatieven binnen de culturele sector. Stichting HIJS is de drijvende kracht achter Hiphop in je Smoel, al meer dan twintig jaar lang een vertrouwd en gerenommeerd platform dat de hiphopcultuur in de breedste zin vertegenwoordigt. Daarnaast zijn we onder de naam Rewriters010 actief in de creatie en stimulatie van street art in Nederland, met name in Rotterdam en omgeving. De Rewriters-app en wandelroutes zijn internationaal bekend, en we werken continu aan de uitbreidingen en updates daarvan.

Je maakt er deel uit van een dynamisch team creatieve medewerkers en stagiairs uit de media- en creatieve sector. Spreekt je dat aan en heb je affiniteit met hiphop, street art en spoken word? Kom dan samen met ons een partij keiharde eye candy maken!

Meer info of solliciteren? Neem contact op via info@hiphopinjesmoel.com

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.