Tegel Beeld en Geluid

Nouvez, Gouda, geplaatst op 3 september 2020

Stagiair content marketing

Logo Nouvez

Nouvez is dé online woonwinkel van Nederland waar klanten hun volgende interieur kunnen ontwerpen, zien en kopen. Wij hebben een passie voor interieur en willen mensen helpen lekkerder te wonen, zich thuis te voelen en trots te zijn op hun (t)huis. Dit doen we door een mooi en breed assortiment aan meubels en accessoires die direct te koop zijn in onze woonwinkel, maar ook door echte hulp in het ontwerpen van je kamer of woning. Je thuis hoort namelijk te zitten als je lekkerste en mooiste kleding.

We hebben een flinke ambitie, zijn innovatiegericht en willen dingen anders doen dan gebruikelijk. Sociale media en visuele content zijn daarin een belangrijk aspect en daarvoor willen we jou ruimte geven om jezelf creatief in uit te leven.

Opdracht omschrijving
Kortweg is de opdracht: content maken en managen en distribueren via onze kanalen. En dat kan en mag vele kanten op. Teksten, afbeeldingen, foto’s, video’s, korte animaties … op onze site, onze sociale media kanalen en eventueel nog breder. Aan de hand van de contentkalender en redactionele kaders mag je los gaan om toffe content te maken en te delen via diverse kanalen. Daarnaast gaat het om contentmatig beheer van onze site en onze sociale media; plaatsen van content, reageren op user content (o.a. reviews en social listening), actie (likes/pins/comments/etc.) en content op onze accounts van o.a. Instagram, Pinterest , Facebook, etc.

Je bezit over de volgende eigenschappen:
* Je bent creatief. Je kunt gave dingen maken, zowel in woord als (bewegend) beeld.
* Je hebt daarbij gevoel voor sociale media en hoe je doelgroepen beïnvloedt. Je hebt dus ook wel wat ervaring met diverse sociale media.
* Je bent nieuwsgierig. Je wilt graag weten wat het resultaat is van wat je maakt en wat je post. Naast creativiteit brengt je dus ook een dosis analytisch inzicht mee.
* Je bent een zelfstarter en hebt discipline en een beetje gevoel voor interieur zou wel helpen.

Je zult de volgende taken op je nemen:
* Jij houdt je bezig met het maken van beeldmateriaal en teksten daarbij (of andersom). Denk aan foto’s van meubels en interieurs, interieur design en styling, het proces van design en styling van kamers of woningen. Video’s en animaties? Graag! Leef je uit!
* Jij zorgt dat de gemaakte content wordt geplaatst; op onze site, op onze sociale kanalen, bij partners, etc.
* Je beheert deels ook onze sociale media. Je zorgt dan dus voor onze accounts op Pinterest, Instagram, Facebook, etc. en zorgt voor engagement op die kanalen en interactie met de doelgroep.
* Jij zorgt voor een analyse van de wat er onder de noemer Nouvez de wereld in wordt geslingerd. Hoe presteert de content? Wat kunnen we daarvan leren? Hoe kunnen we daarmee media zo optimaal mogelijk inzetten? Welke influencers zijn belangrijk en leiden tot gewenste resultaten? Wordt Nouvez genoemd in de media en hoe reageren we daarop? Dat soort dingen…

Periode                                        
Deze stageplaats wordt aangeboden per direct. Je mag meteen beginnen als je wilt.

Wie hebben we nodig?
We zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en nieuwsgierige stagiair die veel wil doen en leren op het gebied van content marketing. Hij of zij is vooral goed in het maken van content in beeld en tekst en daarmee weet hoe hij onze doelgroep kan bereiken en beïnvloeden. Heb je daarnaast ook nog een goed gevoel voor interieur (styling), dan is dat een mooie pré.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stageplek en wil je solliciteren? Stuur dan een mail met je C.V. en motivatie naar Frederik Brouwers, frederik@nouvez.nl.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar hetzelfde adres of bel 06-50569061.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.