Jodal

ECP, Den Haag, geplaatst op 22 juni 2022

Stagiair Communicatie

Logo ECP

Ben jij derdejaars hbo-student communicatie (of soortgelijk) en heb je zin in een leuke en uitdagende stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: wij helpen je graag een volgende stap te maken in jouw ontwikkeling!

Waar ga je stage lopen?
De Human Capital Agenda (HCA ICT) is een actieplan om aan de groeiende vraag naar ICT- professionals te voldoen. Nederland loopt internationaal voorop in innovatie met ICT. Dit zorgt er ook voor dat er steeds meer behoefte is aan personeel met de juiste ICT-vaardigheden. Helaas blijkt het in de praktijk lastig de jeugd aan te sporen om in de ICT aan de slag te gaan. Zo horen we vaak dat het niet erg duidelijk is wat een ICT-professional eigenlijk allemaal doet op een dag. De HCA ICT werkt, samen met haar partners, aan een plan voor om- en bijscholing naar het ICT-vak. Met een investering van 80 miljoen euro willen we in vier jaar tijd, 36.000 extra mensen opleiden en om- en bijscholen en daarbij in totaal 12.000 bedrijven betrekken. Iets waar jij tijdens jouw stage aan mee gaat werken.

Dit ga je leren en doen
Je werkt mee aan allerlei activiteiten op marketing- en communicatiegebied voor de HCA ICT. Dit houdt in dat je voor de HCA ICT aan de slag gaat met het verzamelen en plaatsen van nieuws op onze website, het beheren van de sociale mediakanalen en het in kaart brengen van onze bezoekers op de website. Ook ondersteun je bij het maken van publicaties en het organiseren van events.

Blij worden van wat je doet op een dag
Samen met twee gezellige communicatie collega’s ga je aan de slag om de verschillende communicatiekanalen actueel te houden. De HCA ICT heeft diverse partners die allemaal hun eigen relevante nieuws hebben. Aan jou de taak om dit te verzamelen en het op onze website, socials en in de nieuwsbrief te plaatsen. Het organiseren van webinars en het maken van (online en gedrukte) publicaties behoort ook tot jouw taken. Ook zal je een kijkje in de keuken krijgen bij de AI en Blockchain Coalitie, die zich ook beide bezighouden met Human Capital.

Hier herken jij jezelf in
Jij bent 3e-jaars hbo-student communicatie (of aanverwante richting), je bent een aanpakker en je wilt jouw frisse blik met ons delen! We zoeken een stagiair die het leuk vindt om nauwkeurig te werken en die goed kan samenwerken. Het is fijn als je de Microsoft Office programma’s beheerst en weet hoe je teksten en afbeeldingen op een website kan plaatsen.

Dit zoek je tijdens jouw stage
• Wij bieden je een mooie leerplek met een stagevergoeding van € 400 per maand (op basis van 40 uur).
• Een gezellig en dynamisch team
• Diverse en interessante werkzaamheden
• Goede begeleiding
• Het aantal uur en welke dagen zijn bespreekbaar, afhankelijk van wat vanuit de opleiding is vereist.

Over ECP
De uitvoering van de Human Capital Agenda ICT gebeurt door een hecht en leuk team van mensen vanuit ECP (zie hieronder op de foto’s wie er betrokken zijn bij de Human Capital Agenda ICT).

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een onafhankelijk en neutraal platform. ECP brengt overheid, wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties samen om kennis uit te wisselen en zo te werken aan een betrouwbare, kansrijke en veerkrachtige digitale samenleving.

Onze collega’s zijn divers in hun talenten – iedereen is anders. Dat omarmen we, want het maakt ons sterk. We werken aan diversiteit en een inclusieve cultuur, we vinden het leuk als jij een verrijking bent van onze organisatie en dat kan op allerlei manieren. ECP is een platte en dynamische organisatie. We werken nu nog thuis, maar zodra het weer kan, gaan we graag naar ons kantoor in Den Haag. Daar ontmoeten en inspireren we elkaar en werken we samen aan interessante projecten.

Hoe word jij aangenomen?
We zijn benieuwd wie jij bent! We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie – of een filmpje van max 3 minuten- waarin je vertelt waarom jij bij ons stage wil lopen. Stuur het naar Juliska de Vries van HR via werken@ecp.nl (filmpje mag via wetransfer). We horen ook graag vanaf wanneer tot wanneer je beschikbaar bent en voor hoeveel uur per week.

De vacature voor de stageplek staat open tot 15 juli 2022.

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Mail, bel of app onze HR-adviseur Linda van der Tang via Linda.vandertang@ecp.nl of via 06 – 484 552 51 op maandag, donderdag of vrijdag. We kijken uit naar jouw komst!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.