GRRR, Amsterdam, geplaatst op 20 mei 2020

Stage Visual designer

Logo GRRR

Visual designer (stage, vanaf circa zomer 2020)

COVID-19 voorbehoud: vanwege de coronacrisis werken we bij GRRR momenteel remote. Dat is geen ideale situatie om een stage in te lopen. We kunnen de precieze invulling van de stage pas bepalen wanneer er meer bekend is over hoe we bij GRRR veilig gaan samenwerken in één ruimte.

GRRR zoekt een nieuwsgierige ontwerper met frisse blik. Als visual design stagiair werk je mee aan de ontwikkeling van websites, merkidentiteiten en campagnes.

Wij zijn GRRR, bureau voor Zinnige Zaken
Volgens ons kan de wereld schoner, eerlijker en inclusiever. Daarom combineren we de kracht van strategie, design en tech met zinnige zaken. Zo ruimen we plastic op in plaats van troep te verkopen. Maken we theater net zo hot als Beyoncé. En wordt een website of app opeens een taalbuddy of emancipatieplatform. We doen dat door samen onze tanden te zetten in conventies. Zo komen we tot eigenzinnig design dat aantoonbaar werkt. Prijswinnend? Zeker. Maar belangrijker vinden wij de impact die we maken met ons werk.

Meer weten? Check ook ons profiel op Fontanel Jobs.

Wat is hier leuk aan?
-Je doet ervaring op bij een bureau met interessante klanten die zinnige doelen nastreven.
-Je draait mee in een cultuur die creatief is, waar mensen van elkaar kunnen leren, kunnen groeien en waar fouten worden besproken.
-We streven er naar om voorop te lopen in tools en practices. Daar kun je van leren.
-We bieden een lekkere, gezonde lunch. Hebben één van de mooiste kantoren in het centrum van Amsterdam (met tuin). En tickets voor culturele evenementen en vuige raves in onze kelder.

Wat zoeken we in jou?
Je hebt een liefde voor visual design, bent nieuwsgierig en wil je verder ontwikkelen. Je hebt een goed gevoel voor typografie, interactie en hedendaagse esthetiek. Jouw portfolio laat dit ook zien. Je ontwerpt vooral voor web en bent op de hoogte van de laatste online design trends. Je hebt afwijkende ideeën en wil je onderscheiden van de middelmaat. Je beheerst de standaard design apps (Sketch, de Adobe Suite). Ervaring met tools voor prototyping en animatie (Invision, AfterEffects) zijn mooi meegenomen.

Praktisch
-De stageperiode loopt vanaf zomer 2020
-Je studeert aan een HBO- of WO-opleiding. Geen student? Niet reageren!
-Je zoekt een reguliere stage, geen afstudeerstage.
-Je beschikt over een portfolio waarin je talent naar voren komt.
-Je bent beschikbaar voor tenminste 4 maanden.
-Je ontvangt een passende stagevergoeding en geniet kosteloos van een goede lunch.

De procedure
Iedere vacature is voor ons een kans om het team diverser te maken. We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. Voor vragen kun je terecht bij Jeroen Disch (Design Lead). Recruiters hoeven niet te reageren.

Solliciteer via Homerun

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.