WNL, Amsterdam, geplaatst op 9 juni 2020

Stage Productie

Logo WNL

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste productie stagiair die het team van Omroep WNL gaat ondersteunen! Wat speelt er in Nederland? Dat is een vraag die wordt beantwoord in het frisse ochtendprogramma van Omroep WNL: Goedemorgen Nederland. Presentatoren Welmoed Sijtsma, Nikki Herr en Maaike Timmerman; informeren u onder andere over sport, misdaad, politiek en uitgaan. WNL maakt naast Goedemorgen Nederland ook WNL Op Zondag, Stand van het Land, Haagse Lobby, Zaak van je Leven, Opiniemakers en de Opvolgers. Onze missie is om op nuchtere wijze journalistiek te bedrijven. Nieuwsgierig, zonder vooroordeel, altijd met een goed humeur. Zie ook deze video

Wat ga je doen?
Deze productiestage biedt een goed kijkje in de keuken van tv en radio maken. Wij zijn op zoek naar een stagiair die volwaardig zal meedraaien in het team. Tijdens je stage zullen alle facetten van een tv productie aan bod komen. De werkzaamheden bestaan dan ook uit veel verschillende taken die allemaal nodig zijn om goede tv- en radio uitzendingen neer te zetten.

Als stagiair ben je een onmisbare schakel in het proces van idee tot uitzending. Je houdt je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden:
– Callsheets maken
– Props regelen
– Het begeleiden van gasten
– De live-uitzendingen productioneel ondersteunen
– Logboeken maken
– Alle voorkomende werkzaamheden van de producer en productieleider ondersteunen
* Let op: de studio zit in Hilversum, hier moet je om 05.00 uur aanwezig zijn op studio dagen. Wij zoeken iemand die een rijbewijs heeft of hier met de fiets kan komen of zelf een creatieve manier heeft om hier zo vroeg te zijn.

Herken je jezelf in dit profiel?
Voor een productiestage bij Omroep WNL is het van belang dat je:
– Aan een relevante mbo/ hbo-opleiding in media & management, productie, evenementen of andere media gerelateerde opleiding studeert
– Productief en zelfstandig kan werken
– Punctueel en georganiseerd bent
– Flexibel en een teamplayer bent
– Geen 9-5 mentaliteit hebt
– Een vlotte babbel hebt
– Een regelneef bent
– Leergierig, enthousiast en stressbestendig bent
– In het bezit bent van rijbewijs B
– Soms beschikbaar bent in de weekenden (vaak op zaterdag)

Wij bieden een leuke, leerzame en gevarieerde stage. Je bent productioneel betrokken en onderdeel van het team. Wij zien jouw motivatiebrief en CV graag tegemoet!

Ben jij minimaal 12 weken fulltime beschikbaar vanaf begin september en wil jij graag stage bij ons lopen? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar info@omroepwnl.nl t.a.v. Annelies Geradts.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.