Mei architects and planners, Rotterdam, geplaatst op 18 januari 2023

Stage PR & Communicatie

Logo Mei architects and planners

Ben jij een kei in communicatie en word je enthousiast van mensen en architectuur? Mei architects and planners is op zoek naar een stagiair PR & Communicatie, met ingang van februari 2023.

Tijdens deze uitdagende stage zorg je ervoor dat Mei nog sterker op de kaart wordt gezet. Je zal snel leren content te maken voor onze socials, website en nieuwbrieven. De effecten hiervan leer je te monitoren en analyseren. Daarnaast draag je bij aan het relatiebeheer van Mei, zowel door het gebruik van CRM, maar ook door het assisteren bij de organisatie van events, excursies en rondleidingen voor zowel huidige als nieuwe relaties uit binnen- en buitenland.

Onze ideale stagiair:
• Heeft affiniteit met design en architectuur;
• Is creatief in het schrijven van korte nieuwsberichten en online content voor website en social media;
• Heeft oog voor detail en gevoel voor vormgeving, om commerciële presentaties en communicatie-uitingen op te maken;
• Is hands-on en representatief: jij vindt het leuk om te assisteren bij het organiseren van events of tours en je haalt energie uit het ontvangen van gasten;
• Vindt het leuk om statistieken te verzamelen en te analyseren;
• Spreekt en schrijft Nederlands en Engels op goed niveau;
• Heeft bij voorkeur al ervaring met Adobe (vooral InDesign) en WordPress.

Over Mei
Mei architects and planners is gevestigd in de kenmerkende Schiecentrale in het Lloydkwartier in Rotterdam. Mei is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouwconcepten.

Ons jonge en gedreven team telt ongeveer 35 internationale professionals. De sfeer op kantoor is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en van elkaar te leren. Binnen team PR heb je twee vaste collega’s waarmee je nauw samen zult werken.

Meer zien? Neem een kijkje op Mei voor meer info over ons kantoor, de diverse projecten, het team en andere leuke feiten!

Enthousiast geworden?
Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV via het sollicitatieformulier op de website. Alleen sollicitaties via het online formulier worden in behandeling genomen. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mieke Winkel: m.winkel@mei-arch.eu.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.