Inzenden Tegel 2019

ShirtsofHolland, Amsterdam, geplaatst op 20 januari 2020

Stage Online Marketing & Communicatie

Logo ShirtsofHolland

Omschrijving
Wij zoeken een enthousiaste student met HBO of WO niveau om ons e-commerce team voor 5 of 6 maanden te versterken. Er liggen een aantal interessante opdrachten klaar voor een enthousiaste student die vooral van de hoed en de rand wil weten. Wij werken samen met nationale en internationale merken waar wij een goede relatie mee hebben. Je bent mede-verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bloggers, regionale kranten, online netwerken en ziet kansen om de online aandacht te vergroten. Ook help je mee met het schrijven van teksten voor online en offline. Het is belangrijk dat je door middel van goed taalgebruik leuke en informatie teksten weet te schrijven. Uiteraard zullen we hier mee helpen en trainen. En je helpt bij het organiseren van online campagnes en mailings.

Opleiding tot Online SEO Marketeer / Copywriter

Je volgt gedurende jouw stage een (deels) opleiding tot Online SEO Marketeer. Over een periode van 5-6 maanden behaal je benodigde certificaten en leer je hands-on van de hoed en de rand. Je schrijft mee aan teksten en wordt een virtuoos in het snel en foutloos maken van de mooiste zinnen ;)

Ben je:

Leergierig? Vind je online marketing en communicatie interessant?
Werk je snel met een computer, (online) systemen & kun je goed typen?
Creatief en je kunt aan elk onderwerp een leuke draai geven
Commercieel ingesteld?
In het kort: merken en producten komen en gaan. Wij zoeken een spin in het web die met gevoel voor mode/presentatie de e-commerce werkzaamheden snel onder de knie krijgt. Er liggen voldoende kansen om ook het proces te verbeteren. Je onderhoudt relaties met de backoffice van allerlei relaties en partijen, houdt de concurrentie en eventuele kansen in de gaten - en initieert acties en campagnes om producten te promoten.

Skills die helpen bij je werkzaamheden zijn: goed in strategische spelletje en/of puzzels; werken met data en het analyseren van verbanden; het schrijven van teksten.

Wij zijn op zoek naar een (spreekwoordelijke) spin in het web die ons team kan helpen en houdt van het werken met Communicatie, Content en Online Marketing. Het is een leuke en actieve uitdaging omdat je ook meewerkt met de andere teams en vooral veel leert van eCommerce - in de breedste zin van het woord. De sfeer is goed en het enthousiasme is groot bij ons gezellige en internationale team.

Wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige student een leuke stage in de stad Amsterdam of omgeving. Iemand die het leuk vindt om te helpen, of meer wil leren met betrekking tot tekstschrijven over de mooiste merken en productgroepen. Belangrijke elementen zijn planning, data analyse, data verwerken, relaties met merken onderhouden, marketing en resultaat voor de fysieke winkel ‘de Heerenzaak’ en de online platformen van onze merken Sleeve7, Liefling, ShirtsofCotton, Overhemden.com, ShirtsofHolland, Liefling en Heerenzaak.

We zijn op zoek naar iemand die het écht leuk vindt om een deelopdracht te pakken en uit te voeren in samenwerking met een ervaren begeleider. Je wordt goed ingewerkt en begeleid en de lunch wordt iedere dag verzorgd. Tijdens het werken zal je ook veel leren, en ook de vrijheid krijgen om eigen ideeën uit te voeren.

Winnaar van een ING BANK award

ShirtsofHolland B.V. won in 2016 een ING BANK award en werkt nauw samen met diverse nationale en internationale partners in de mode en retailbranche. Kwaliteit en persoonlijke service staat voorop. Al meer dan 30 studenten hebben een bijbaantje gehad bij dit bedrijf of hebben samen een succesvolle afstudeeropdracht afgerond.

De leukste stage in Amsterdam

Wij bieden de leukste stage in Amsterdam. Waarom?

Flexibel af te stemmen uren
Onderzoeken, meewerken en vooral blijven leren
Lekker lunchen met het team
Stagevergoeding + kleding
Wat je niet weet leren we je - of zoek je uit
Stiekum leren hoe online retail werkt
Lekker dichtbij in Amsterdam, vlakbij de RAI
Een mooie tijd

Wie zijn wij

ShirtsofHolland is nationaal en internationaal opererend online platform dat online webwinkels beheert voor de merken ShirtsofHolland, Mouwlengte7, Liefling, ShirtsofCotton en de retail kanalen Heerenzaak.nl en Overhemden.com. Daarnaast hebben wij een fysieke winkel, de Heerenzaak in Amsterdam vlakbij de RAI. Overhemden.com is de specialist in overhemden in Nederland en Belgie. Wij excelleren in de processen inkoop, voorraad beheer, marketing, communicatie, SEO en klantcontact met onze digitale klanten. ShirtsofHolland heeft een uitstekend netwerk, ambitieuze medewerkers en een “can-do” mentaliteit. Meer over het bedrijf: https://overhemden.com/corporate

Solliciteer nu via mike@shirtsofholland.com

Vereisten

Diploma of huidig student: VWO, HBO of WO
Foutloos Nederlands
Je kunt goed teksten schrijven
Goed met data kunnen omgaan (organiseren, filteren, sorteren)
Eigen verantwoordelijkheid nemen
Goed kunnen concentreren
Problemen willen (helpen) oplossen
Flexibel en enthousiast

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur, 020-30 39 751

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur, 020-30 39 752

Linda Nab
Redacteur, 020-30 39 758

Lars Pasveer
Redacteur, 020-30 39 755

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur, 020-30 39 757

Anneke de Bruin
Vormgever, 020-30 39 753

Marc Willemsen
Webontwikkelaar, 020-30 39 754

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.