basis naar compleet

Starters, Amsterdam, geplaatst op 9 februari 2024

Stage marketingmedewerker

Logo Starters

Wil jij jouw marketing en communicatie skills inzetten voor de transitie naar een duurzame en sociale samenleving? Bij ons werk je samen met een leuk team van (jonge) professionals aan het realiseren van bottom-up verandering door impact ondernemerschap te stimuleren. Wil jij werk met betekenis en je skills ontwikkelen in een gedreven en open team?  Wij zoeken iemand die niet bang is voor een uitdaging en zin heeft om veel te leren in de praktijk!

Starters
Wij zijn Starters. Wij geloven dat bottom-up sociaal ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Wij trainen en verbinden de changemakers die hiervoor nodig zijn. Starters biedt praktijkgerichte trainingsprogramma’s in sociaal ondernemerschap en faciliteert lokale en landelijke communities. Zo werken wij bottom-up aan de realisatie van de Sustainable Development Goals vanuit ons motto, leren door te doen!

We zijn in 2013 gestart als sociale onderneming en werken inmiddels in 12 steden met een vast team van medewerkers en freelancers van ongeveer 35 mensen aan verschillende trainingsprogramma’s en communities, waaronder Futureproof, FIKS, YIM en Impact 030.

Over de rol
We helpen jongeren (16 t/m 29 jaar) gratis met hun carrière met betekenis en persoonlijke ontwikkeling. Aan jou de opdracht om iedereen bewust te maken van deze kans! Want dat je soms even een zetje kan gebruiken, is helemaal niet gek. Hoe zorgen we ervoor dat onze merken opvallen met on-point content onder de juiste doelgroep? Jij onderhoudt samen met het marketing- en communicatieteam de verschillende websites, social media kanalen en schrijft SEO-artikelen om jongeren te inspireren en informeren.

Daarnaast help je mee met het optimaliseren van de marketing funnel voor onze programma’s.. Ook duik je in de data om het gedrag van websitebezoekers te analyseren. Zo leer je in een korte tijd diverse marketingkanalen en tools kennen.

Als kers op de taart staan wij altijd open voor wilde, nieuwe ideeën en mag je meedenken over hoe we onze alumni community nog specialer, leuker en betekenisvoller kunnen inrichten.

Over jou
• Je bent een HBO- of WO-student die staat te popelen om kennis te maken met de beginselen van online marketing;
• Je studeert in de richting van online marketing, communicatie, bedrijfskunde, commerciële economie of psychologie;
• Grote pré als je al online marketing ervaring hebt, of een certificaat hebt behaald;
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je houdt van schrijven;
• Je zoekt een stageplek waar je minstens 3 dagen in de week meedraait;
• Je bent zelfstandig, creatief en gestructureerd;
• Kennis van SEO en Google Analytics is een pré;
• Je hebt affiniteit met sociaal ondernemerschap in brede zin en zoekt betekenis in je werk!

Wat bieden wij?
• Je gaat deel uitmaken van een vernieuwende en pionierende beweging en gemotiveerd team om sociaal ondernemerschap in Nederland te versterken. Starters werkt met ongeveer 35 mensen verspreid over het land;
• Een rol die toegang biedt tot een interessant netwerk van jonge professionals, sociale ondernemers en partnerorganisaties;
• Een stageplek voor 24-40 uur per week. Werkdagen zijn flexibel in te richten;
• Het is mogelijk om je werkzaamheden op diverse locaties te verrichten - team marketing en communicatie werkt vanuit Amsterdam, Utrecht, Groningen en Nijmegen;
• Begeleiding en sturing van creatief directeur en collega marketing en communicatie;
• Stagevergoeding tot 400 euro per maand;

Starters wil een diverse organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij verschil wilt maken.

Proces
Herken jij jezelf in dit profiel en word je enthousiast? Graag zien we dan een motivatiebrief waarin je vertelt:
• Waarom jij deze stage wilt doen en;
• Waarom jij degene bent die we zoeken;
• C.V. en LinkedIn profiel;
• Een voorbeeld van M&C werk waar je trots op bent;

Je kunt tot en met vrijdag 1 maart reageren door de bovenstaande gegevens te mailen naar raoul@staretrs4communiteis.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Raoul Becher (+31 6 5514 3218).

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.