LINDA.nl, Naarden, geplaatst op 31 augustus 2021

Stage marketing

Logo LINDA.nl

Wij zoeken, nee, willen: enthousiaste HBO- of Universitaire studenten die van aanpakken houden. Het betreft een periode van 6 maanden, vanaf eind augustus/begin september 2021 t/m januari 2022.

Tijdens deze periode ondersteun je de marketingafdeling van LINDA. Bijhouden van de website, contact met abonneehouders, ondersteuning bij evenementen, het opzetten van Instagram-winacties, het bedenken en uitvoeren van mediarondes – en godallemachtig nog veel meer – behoren tot je takenpakket. Wij bieden: een stage waarin je ongelofelijk veel leert – en ervaart.

Goed om te weten
Het werken met een Apple-computer en het beheersen van Excel & Word is een pre. De stagevergoeding is marktconform en we zoeken iemand die in het bezit is van een rijbewijs.

Wie zijn wij?

Met trots bedenken, maken en verkopen wij dagelijks het LINDA. merk aan de leukste vrouwen van Nederland (en iedere relatie die hen wil bereiken). Creativiteit en commercie gaan hier hand in hand. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken. Wit, zwart; dik, dun; man, vrouw of geen van beiden; L, H, B, T, I of een andere letter: je bent hoe dan ook welkom.
Mail of stuur een brief

Herken jij jezelf hierin? Mail dan je CV en motivatie naar Maud Moonen, marketingservice@linda.nl.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.