persveilig seminar

Fonville, Coevorden, geplaatst op 16 maart 2023

Stage Marketing en Communicatie

Logo Fonville

Hey jij daar! Ben jij op zoek naar een te gekke meewerkstage waar je al jouw creatieve marketing- en communicatie skills kan inzetten en ontwikkelen? Look no further! Fonville Schoonmaakbedrijven heeft dé stage voor jou!

Daag jezelf uit !

Bij ons krijg je de kans om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen in een dynamisch bedrijf met toffe collega’s. Jij gaat aan de slag met het bedenken en creëren van de coolste content voor onze social media kanalen, zoals TikTok, Instagram en LinkedIn. Jij mag helemaal losgaan met jouw creatieve ideeën om onze doelgroepen aan te spreken!

Dit ga jij doen
Naast het bedenken en maken van te gekke teksten en beelden, help je onze Communicatieadviseur bij het opstellen van nieuwsbrieven en het beheren van onze website. Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen projecten te starten en uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld een toffe marketingcampagne zijn of een nieuwe en innovatieve communicatietool.

Wij zieken iemand die:
•  bezig is met een Mbo4- of Hbo-opleiding op het gebied van marketing, communicatie of iets vergelijkbaars;
•  helemaal into social media en content creatie is;
•  communicatief vaardig en proactief is;

Dit bieden wij je:
•  een superleuke stageplek in een fijne werkomgeving;
•  de kans om jezelf te ontwikkelen en te werken aan interessante marketing- en communicatieprojecten;
•  begeleiding op maat passend bij jouw behoefte;
•  een passende stagevergoeding;

Ben jij ready voor deze toffe stage?

Stuur dan nu jouw cv en motivatiebrief op en wie weet word jij onze nieuwe Marketing & Communicatie rockstar! Wil je eerst meer informatie over deze stage? Dan kun je altijd contact opnemen met onze Communicatieadviseur Nick Lubberman via 06-41706471.


Solliciteer via deze link.

Over Fonville - Samen uitblinken
In 1972 begon Fonville als familiebedrijf. Inmiddels is het uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met zes vestigingen en ruim 1200 medewerkers door heel Nederland. Wij werken iedere dag samen aan een schone, gezonde en prettige omgeving bij onze opdrachtgevers. Bij Fonville zorgen we voor het gevoel van écht schoon.

Bij Fonville werken we vanuit onze drie kernwaarden: Vakmanschap, Verantwoordelijkheid & Vertrouwen. Wij vinden het belangrijk dat we samen met de opdrachtgever uitblinken. Wij zijn trots op de kwaliteit die we met onze teams leveren en snappen dat kwaliteit begint en eindigt bij onze medewerkers. Daarom investeren we veel in instructies, ontwikkeling én gezondheid van onze medewerkers. Persoonlijke aandacht gaat hand in hand met het gezamenlijk vieren van successen. Zo leveren we elke dag weer topprestaties in schoonmaakonderhoud en ongediertebestrijding.

Samen werken met Fonville betekent: Samen Uitblinken!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.