PersVeilig veiligheid vrouwelijke journalisten

Peakman, Nieuwerkerk Ad IJssel, geplaatst op 11 januari 2023

Stage marketing en communicatie

Logo Peakman

Wil jij het vak van marketing & communicatie echt leren? Met recruitment marketing bezig zijn op de meest innovatieve manier? Dan help ik jou graag met het gezamenlijk

Leuk je te ontmoeten!
Stagiaire Marketing & Communicatie (Rotterdam – Nieuwerkerk ad IJssel)
Begin met een uitdagende stage bij Peakman B.V. Together we can!
Voor dit mooie startende bedrijf in de wereld van detachering van HR professionals en recruiters zoeken wij een creatieve marketing duizendpoot.

Dit ga jij doen:
Peakman levert HR gerelateerde professionals bij opdrachtgevers in de verschillende segmenten. Voor onze corporate en employer branding hebben wij alles wat nodig is om er een succes van te maken. Volg jij een opleiding in de richting van marketing en communicatie? Ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende stage waarin je de vrijheid hebt om jouw ideeën uit te werken? Ben jij goed met campagnes, SEO en SEA en weet je alles van doelgroepen en social media? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat ga je doen

Tijdens jouw stageperiode bij Peakman ga je aan de slag met onze corporate en employer branding. Je weet gebruik te maken van alle ingrediënten die wij reeds voor handen hebben. Gedurende jouw stageperiode ga jij aan de slag met het schrijven van een marketingcommunicatieplan gericht op de twee belangrijkste elementen binnen ons bedrijf: de professionals en opdrachtgevers. De wereld van personeelsbemiddeling is één van de meest interessante segmenten voor een marketeer. Je hebt namelijk met zowel kandidaten als opdrachtgevers te maken.
Je zal merken dat je al snel de spin in het marketing web van Peakman bent. Ik zoek iemand waarmee ik samen dit bedrijf naar de markt kan brengen op de juiste manier en in de juiste snelheid.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een ontzettend leerzame en uitdagende stage. Een hele leuke rol bij een bedrijf waar vanalles te doen is op het gebied van marketing en communicatie. Wij werken voor meerdere bedrijven, waardoor je ook door de bril van andere bedrijven zal moeten kijken in je communicatie. Kortom mega leerzaam en leuk. Veel vrijheid en eigen initiatief is gewenst. Maar zeker voldoende persoonlijke begeleiding. Een geweldige propositie met heel veel mooie marketing middelen. Waaronder de meest geavanceerde recruitment software en een geweldige jobsite die je mag beheren.

Match?
Dit vragen wij van jou
Je staat ingeschreven bij (minimaal) een hbo opleiding Marketing en Communicatie
Je bent enthousiast, leergierig en communicatief vaardig
Je bent een echte aanpakker en weet precies hoe websites en jobsites werken en natuurlijk in combinatie met social media

Dit zijn wij

Wij zijn Peakman. Wij helpen bedrijven met onze HR professionals en recruiters. Ons naam komt van de documentaire “14 Peaks”. Want wij helpen ook bedrijven met het realiseren van hun doelen. Om de top te bereiken.

Hoe nu verder? Jouw proces:
Reageer simpelweg door ons een berichtje te sturen naar contact@peakman.nl. Je mag mij ook direct bellen op 06-22474845. Maar mailen en of via deze vacature reageren is ook goed. Waar jij je het prettigste bij voelt. Tot snel.

 

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.