banner persveilig

C-creators, Hoofddorp, geplaatst op 10 november 2020

Stage marketing & communicatie

Logo C-creators

Wil jij bijdragen aan het versnellen van de circulaire economie in de metropool regio Amsterdam? Heb jij feeling met communicatie, marketing en vormgeving en ben je een echt teamplayer? Ben je klaar om samen te werken met onze marketing & communicatiemanager? Dan ben jij degene die wij zoeken!

C-creators biedt jou een geweldige stage in een unieke en dynamische organisatie. Je kunt jouw marketing- en communicatievaardigheden naar een hoger niveau tillen, terwijl je je ondertussen bezighoudt met een meer circulaire wereld. C-creators is een bedrijf waar uitdagingen worden aangepakt en opgelost met een mix van unieke stakeholders. We zitten midden in de omslag van theorie naar praktijk: van plannen maken naar een
uitvoerende organisatie, die als doel heeft de transitie naar een circulaire economie in de metropool regio Amsterdam te versnellen.

Je kantoor bevindt zich op C-Bèta: een ware proeftuin, expositieruimte en evenementenlocatie voor circulaire bedrijven en initiatieven. Geen dag is hetzelfde en je ontmoet constant nieuwe mensen en bedrijven. Dit is jouw kans om je plekje te vinden binnen het bolwerk van de circulaire economie en bij te dragen aan de onvermijdelijke veranderingen in Nederland!

Taakomschrijving
-Als stagiair(e) marketing & communicatie zal je nauw samenwerken met de marketing en communicatie manager m.b.t. het ontwikkelen en uitvoeren van allerlei activiteiten op het gebied van marketing, communicatie, PR, evenement- en communitymanagement.
-Je zult helpen met het actief branden van C-creators. Je zult taken hebben als het up-to-date houden van de website, het informeren van onze community middels diverse kanalen en het managen van onze social media kanalen. Daarnaast zal je de leiding hebben in het organiseren van evenementen voor de community van C-creators en draag je bij aan de communicatie richting de leden van ons innovatieprogramma. Omdat C-creators een jonge organisatie is, zal jouw takenpakket divers zijn en zeker niet beperkt tot het hiervoor genoemde. Kan jij bijvoorbeeld goed ontwerpen? Bij ons krijg je de kans! Heb je ideeën over hoe onze communicatie nóg beter moet: we horen het heel graag.
-Je zult dus werken in een ondernemende omgeving, waar je veel verantwoordelijkheid hebt. Je leert en ervaart hoe het is om een innovatief bedrijf op te zetten en de branding & communicatie daarvan te ontwikkelen. Ook leer je hoe je een netwerk bouwt en onderhoudt met partijen en organisaties uit veel verschillende sectoren.

Functieprofiel – ervaring:
• Je studeert of bent recentelijk afgestudeerd: HBO- of WO-niveau in de richting van (international) business, communicatie, marketing, organisatiewetenschappen/ management of een andere gerelateerde studie;
• Social media zijn geen onbekende voor je en daar wil je graag jouw creativiteit in kwijt;
• Ervaring met communicatie-uitingen zoals nieuwsbrieven, blogs, mailings, etc.

Functieprofiel – competenties:
• Enthousiast en proactief;
• Je bent leergierig én nieuwsgierig;
• Je hebt een ‘hands-on’ en ondernemende mentaliteit;
• Je bezit project management vaardigheden en bent organisatorisch sterk;
• Je voelt je prettig in een snelle, dynamische omgeving waar teamwork en ondernemerschap essentieel zijn;
• Spreekt en schrijft vloeiend in Nederlands;
• Passie voor de circulaire economie.

Wat wij bieden:
• Een plek in een klein, leuk en jong team;
• Een circulaire werkplek;
• Een dynamische en ondernemende leeromgeving, waar iedereen veel vrijheid krijgt;
• Een stage met afwisselende activiteiten waarbij je ook jouw creativiteit kwijt kunt;
• Een stagevergoeding;
• De kans om een netwerk op te bouwen binnen de circulaire economie;
• Een stageplaats van 32 uur voor 4-6 maanden.

Solliciteren?
Ben jij de juiste persoon voor deze stage? Stuur dan jouw cv en een motivatiebrief (max. 1 pag.) naar Fien Peters: fien@c-creators.org.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.