onderzoek covid en journalistiek

Yellowstar, Barendrecht, geplaatst op 12 januari 2021

Stage Marketing & Communicatie

Logo Yellowstar

Wil jij in je stage alles leren over hoe je marketing en communicatie in de praktijk toepast? En vind je het leuk om dat voor een B2B-markt te doen? Dan zoeken we jouw kennis en kunde voor ons team!

Wat ga je doen?
Iets nieuws leren spreekt jou wel aan. Of dit nu is door een uitgebreid marktonderzoek te doen of door je te verdiepen in SEO om de website te verbeteren. Je haalt het onderste uit de kan en brengt daar op duidelijke wijze verslag over uit. Je helpt met het beheren en uitvoeren van campagnes, en bent daarin vrij mee te denken in de Marketing & Communicatie onderwerpen die bij jou (of je opleiding) passen. Bijvoorbeeld het ontwikkelen en het optimaliseren van content, het plaatsen op social media of het betaald promoten daarvan. Concreet ben je met de volgende dingen bezig:

• Marktonderzoek doen op specifieke doelgroep(en)
• Coördineren, creëren en publiceren van content op de website, social media en in nieuwsbrieven
• Traffic genereren naar de website via SEO en adverteren op social media

Wat zoeken wij in een kandidaat?
Wij zoeken iemand die van aanpakken weet. Een creatieve, proactieve, flexibele, leergierige instelling is hierbij belangrijk. Je bent niet bang van deadlines en je kunt snel schakelen. Hiernaast vind je het leuk om contact te zoeken met andere afdelingen, klanten en leveranciers om te krijgen wat je nodig hebt. Affiniteit met logistiek en IT is een pré. 

Wie zijn wij?
Yellowstar is een vooruitstrevende softwareleverancier die sociale oplossingen biedt voor logistieke ketensamenwerking. Met onze software oplossingen verbinden, verkorten en versnellen we logistieke ketens en maken deze volledig voorspelbaar. Afdelingen, leveranciers, klanten en vervoerders kunnen zo naadloos met elkaar samenwerken.

Het Sales, Marketing & Communicatie-team is een klein team, waar we nauw met elkaar samenwerken. We waarderen je inbreng. Je krijgt de ruimte om dingen op te pakken. Mocht je ergens in je werk niet uitkomen dan kun je altijd aankloppen bij een collega. Door elkaar te helpen en intensief samen te werken, weten we ieder project op een succesvolle manier af te ronden.

Solliciteer naar je toekomstige stageplek!
Ben jij die enthousiaste stagiair die in ons team past? Dan horen we graag van je! Stuur je C.V. en een korte motivatie naar marketing@yellowstar.com en wie weet zit jij binnenkort bij ons op kantoor in Barendrecht voor een nadere kennismaking (of thuis als COVID-19 het nog niet toe laat).

Neem contact met ons op

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.