Donsje, Amsterdam, geplaatst op 11 november 2021

Stage E-Commerce

Logo Donsje

Over ons
Donsje is een snelgroeiend exclusief kindermerk dat is opgericht in 2013. We staan bekend om onze onweerstaanbaar schattige schoenen, kleding en accessoires voor kinderen van 0-8 jaar. Onze collecties worden wereldwijd aangeboden via onze webstore, in onze Flagship Stores in Amsterdam en Dusseldorf en in de mooiste kinderboetieks en luxe warenhuizen van New York tot Londen en van Parijs tot Tokyo. We zijn op zoek naar een gedreven stagiair(e) die ons E-commerce team vanaf februari komt versterken.

Wie wij zoeken

- Je volgt een relevante hbo- of wo-opleiding in de richting van (commerciële) economie, marketing of communicatie (of vergelijkbaar)
- Je hebt affiniteit met systemen en werkt makkelijk met nieuwe digitale platformen
- Je hebt interesse in online shoppen, het verbeteren van klantervaringen en het analyseren van de sales en voorraden op de webstore
- Je hebt een goed gevoel voor beeld en visuele styling
- Je vindt het leuk om klantcontact te hebben en bent daarbij hulpvaardig en geduldig
- Je bent leergiering, verantwoordelijk en neemt graag initiatief.
- Je draait je hand er niet voor om taken buiten je pakket op te pakken
- Je hebt basiskennis van Excel
- Je bent beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als schrift
- Je bent 4-5 dagen per week beschikbaar voor minimaal 5 maanden

Functieomschrijving
Dit is jouw kans om kennis en ervaring op te doen bij het E-commerce team van een sterk groeiend internationaal merk. Ons E-commerce team bestaat uit jonge en
enthousiaste collega’s die zich inzetten voor de optimale Donsje beleving. Tijdens je stage E-commerce ben je echt onderdeel van het team en word je nauw betrokken bij alle activiteiten rondom het managen van ons online platform.

Het is een kans om te leren hoe je een internationale webstore runt die wordt bezocht door klanten in meer dan 40 landen. Tijdens je stage help je met het analyseren en optimaliseren van online customer journeys, en het onderhouden en implementeren van oplossingen om de website nog beter te maken. Daarnaast help je met het voorbereiden en stijlen van nieuwe collecties in onze webstore. Je helpt klanten bij vragen en krijgt alle vrijheid om mee te denken hoe wij processen en producten nog kunnen verbeteren op basis van klantenfeedback.

Doordat je tijdens deze stage zelfstandig aan de slag gaat, krijg je een belangrijke rol in de customer journey van onze klanten. Mede door jouw inzet zijn onze klanten tevreden en is shoppen via onze webstore een echte beleving.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden van al het bovenstaande? Heb je zin om met ons aan de slag te gaan om een nog groter succes van Donsje te maken?
Leuk! Stuur een e-mail met je motivatie en cv naar michelle@donsje.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.