LINDA.nl, Naarden, geplaatst op 31 augustus 2021

Stage beeldredactie LINDA.magazine

Logo LINDA.nl

De LINDA. beeldredactie zoekt per september 2021 een stagiair(e) voor het beeldteam. Heb je gevoel voor beeld, kennis van mode, barst je van de ideeën? Mooi, lees dan even verder.

Op deze stageplek biedt je ook productionele ondersteuning. Het gaat om vier dagen per week, voor 5 of 6 maanden.

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?
De stagiair(e) assisteert de beeldredactie op allerlei vlakken. We zoeken iemand met een dosis creativiteit die hij/zij kan voorzien van de LINDA. knipoog. Iemand die goed zelfstandig kan werken, maar ook kan assisteren binnen een team op set of op de redactie.

DIT IS HET TAKENPAKKET

Tot je taken behoren onder meer: het zoeken van beeld voor diverse rubrieken, het ondersteunen van de redactie en Chef beeld LINDA./ LINDA.meiden, meedenken tijdens brainstorms en inspiratie beeld verzamelen.

OPLEIDING EN ERVARING

Student aan een HBO opleiding gericht op mode/beeld en concept
Affiniteit met fotografie
Heeft passie voor tijdschriften
Conceptueel kunnen denken
Veel gevoel voor beeld
In staat om zelfstandig te werken
Resultaatgericht en secuur
Je kunt snel schakelen
Team player
Meedenkend, probleemoplossend, proactief
In het bezit van een rijbewijs B

OVER LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediamerk met verschillende onderdelen. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 233.452 exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen. Daarnaast maken we LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18- 28 jaar.

Bij LINDA.nl wordt door een energiek team 18 uur per dag en 7 dagen per week nieuws gemaakt. LINDA.het bureau is het creatieve conceptbureau van de makers van LINDA. en creëert succesvolle campagnes voor adverteerders en partners.

Belangrijk: je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken. Wit, zwart, dik, dun, man, vrouw of geen van beiden; L, H, B, T, I, of een andere letter: je bent hoe dan ook welkom.

KOM MAAR DOOR MET JE SOLLICITATIEBRIEF
De stagevergoeding is marktconform en we zoeken iemand die vanaf september voor een periode van tenminste vijf maanden beschikbaar is. Let op: dit is geen afstudeerstage. Ben jij degene die we zoeken? Mail dan je portfolio, CV en motivatie naar: beeldredactie@linda.nl.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.