RCN Vakantieparken, Maarn, geplaatst op 20 april 2021

Social Media stage

Logo RCN Vakantieparken

Social media topper gezocht (stage)
Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Een social media stage in vakantiesfeer? Hoe tof is het dat je iedere dag met vakantie bezig mag zijn op social media?!

We zijn op zoek naar een initiatiefrijke, creatieve, zelfstandige en gezellige stagiaire vanaf september 2021 op de online marketing afdeling van RCN Vakantieparken in Maarn (Utrecht): Je gaat je bezighouden met content marketing voor social media en mag daar ook zeker je eigen ideeën op los laten! Je komt terecht op de online marketing afdeling dus je zult af en toe ook een handje meehelpen bij Affiliate marketing, E-mail-marketing, SEO-teksten en het maken van leuke landingspagina’s op onze website.

Wie zijn wij?
Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos op een paar kilometer afstand van RCN het Grote Bos. Op dit moment werken we grotendeels vanuit huis. Ondanks dat vormen we samen een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie
We leren je graag alles over social media content én over vakanties! Heb je een bredere interesse in online marketing, dan kun je ook meer leren over o.a.:
• Website optimalisatie
• Zoekmachine optimalisatie
• Conversie optimalisatie
• Google Analytics

Wat ga je doen?
Je gaat je hoofdzakelijk bezig houden met de social media kanalen van RCN (voornamelijk Facebook en Instagram). We vragen je mee te denken over onze content strategie en staan open voor leuke nieuwe creatieve ideeën. Je mag dus echt zelf aan de slag met het vullen van de content kalender, het vormgeven van de posts én inplannen bij de social media kanalen.  Het ondersteunen van onze parken in Nederland en Frankrijk bij hun social media kanalen is ook een onderdeel van de stage.

Wat vragen wij?
Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam.
Jij:
• hebt affiniteit met social media en je vindt het leuk om mee te gaan denken over onze content voor de gasten
• ben uiteraard zelf ook actief op social media
• hebt het vermogen om te denken vanuit de gast en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
• bent goed in het schrijven van pakkende teksten
• bent flexibel, creatief, positief, zelfstandig en betrokken
• hebt een pré als je een van de talen Frans, Duits of Engels beheert
• bent op dit moment bezig met een opleiding (HBO of MBO) op het gebied van communicatie of een andere aansluitende opleiding
• kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?
Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten.

Solliciteren

Sluitingsdatum: zaterdag 14 augustus 2021

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.