Sublime, Utrecht & Amsterdam, geplaatst op 20 augustus 2021

Redactiestagiair Nieuws van de Vooruitgang

Logo Sublime

Wij zoeken een stagiair voor het Nieuws van de Vooruitgang van Sublime. Je gaat aan de slag als redacteur voor de dagelijkse nieuwsbulletins met constructief en positief nieuws die op Sublime te horen zijn. Daarnaast schrijf je content voor BrightVibes. Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Reageer dan snel!

Over Sublime
Sublime is een landelijk commercieel radiostation met de beste funk, soul en jazz, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app. We hebben meerdere gepresenteerde programma’s zoals Angelique’s Afternoon en De Sublime Ochtendshow en elk uur Het Nieuws van de Vooruitgang. Daarin brengen we positieve ontwikkelingen op het gebied van o.a. innovatie, gezondheid en milieu.

Over BrightVibes
BrightVibes is een online platform dat een podium geeft aan initiatieven die de wereld eerlijker, gelukkiger en duurzamer maken. Dat doen ze door het maken van video’s, website-artikelen en het invullen van Het Nieuws van de Vooruitgang op Sublime.

Profiel
– Je volgt de opleiding hbo journalistiek of een gelijksoortige studie
– Je bent vanaf september 5 dagen per week beschikbaar, voor een periode van 4 tot 6 maanden
– Je bent een schrijftalent
– Je hebt een grote interesse in positief en constructief nieuws

Je taken
– Je zoekt binnen het nieuws van de week naar positieve ontwikkelingen: berichten over oplossingen van de problemen van deze tijd, positieve initiatieven en vooruitgang op het gebied van o.a. gelijkheid, educatie, gezondheid, milieu en innovatie.
– Van uitgebreide, geschreven artikelen maak je vlotte radiobulletins.
– Je schrijft artikelen voor de website van BrightVibes.
– Je knipt quotes uit bestaande audio en haalt zelf quotes. Je oefent met het aanschrijven van quotes binnen een radiobulletin.
– Je schrijft copy voor sociale media – zowel voor BrightVibes als de kanalen van Het Nieuws van de Vooruitgang.
– Als je geïnteresseerd bent in het schrijven van videoscripts, is er een mogelijkheid om daar in samenwerking met BrightVibes mee aan de slag te gaan.

Reageren
Je gaat werken in Utrecht en Amsterdam en deels vanuit huis. De stagevergoeding bedraagt € 250,- per maand. Wil je reageren? Stuur dan een e-mail naar maaike@sublime.nl

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.