anner smart octo

De Telegraaf, Amsterdam, geplaatst op 18 maart 2021

Redactie stage @ VRIJ

Logo De Telegraaf

Voor ons lifestyleplatform VRIJ, het zaterdagkatern van De Telegraaf met onderwerpen als culinair, reizen, natuur, wonen en wetenschap, zoeken we een breed georiënteerde online redactiestagiair(e). Verstand van en ervaring met SEO, online systemen en social media zijn een must.

Wie ben jij?
Jij bent een flexibele allrounder die een journalistieke HBO/WO opleiding volgt, liefst in de online-richting. Je beheerst de Nederlandse taal, hebt ruime digitale kennis en bent in staat journalistieke bijdrages te leveren voor onze site en onze sociale media en om mee te denken en een actieve bijdrage te leveren aan hoe het platform op de juiste manier te laten groeien.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:
- Social media verzorgen over lifestyle onderwerpen
- Rubrieken bedenken en invullen voor de site en voor het magazine.
- Meedenken over het laten groeien van het platform.

Wat bieden wij
Naast een goede stagevergoeding biedt deze stage je natuurlijk meer. Je gaat stagelopen in een leuk, enthousiast team. Hierin bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op journalistiek gebied, onder goede begeleiding. Kortom een stage waarbij je echt deel van ons bedrijf bent en jouw bijdrage erg belangrijk is.

Interesse?
Ben jij die stagiair naar wie wij op zoek zijn? Laat dan van je horen! Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Babette Wieringa via b.wieringa@telegraaf.nl of per telefoon/WhatsApp op 06-53547762. Bij interesse zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via bovenstaande solliciteerbutton. Het uitvoeren van een opdracht is onderdeel van de selectieprocedure.

Interesse?

Solliciteer nu

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.