e learning nvj

Mediahuis, Amsterdam, geplaatst op 13 januari 2022

Redactie stage bij NSMBL

Logo Mediahuis

NSMBL is één van de grootste digitale lifestyle magazines van Nederland en trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers. NSMBL is per februari 2022 op zoek naar een redactiestagiair(e) voor tenminste 3 maar het liefst 6 maanden. Heb jij affiniteit met mode, beauty, lifestyle én schrijven? Dan zoeken wij jou!

​Wat ga je doen en leren?
Als redactiestagiair(e) ondersteun je de redactie van NSMBL. Je verzint nieuwe ideeën voor rubrieken, schrijft dagelijks artikelen voor de website, ondersteunt de redactie bij (commerciële) campagnes, denkt mee tijdens brainstormsessies en toont initiatief.  Daarnaast ben je bezig met het plannen van artikelen en het onder de knie krijgen van de doelgroep van NSMBL en daarop de juiste tone-of-voice vinden.De redactie bestaat uit een jong en enthousiast team dat dagelijks de leukste content maakt. Het team is erg hecht en je zult als stagiair direct in de NSMBL-familie worden opgenomen.

Hoe kom ik binnen?
Wij gaan graag het gesprek aan met iemand die bezig is met een hbo- of wo-studie op het gebied van communicatie, journalistiek of media. Belangrijk is dat je feilloos kunt spellen en goed bent in de Nederlandse taal. Je bent creatief, durft initiatief te tonen en hebt leuke ideeën voor rubrieken. Daarnaast ben je een harde werker die zelfstandig is, heb je geen moeite om met deadlines te werken en weet je wat er speelt op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Ook weet je precies welke sites je dagelijks moet bezoeken om je online dosis inspiratie binnen te krijgen. Het is de bedoeling dat je voor deze stage fulltime beschikbaar bent.

Dit hebben wij voor jou in huis
-  Je zal je begeven in een leuke en leerzame omgeving waar jij je eerste stappen kunt zetten als lid van een redactie;
-  Je kunt je ei kwijt als beginnen journalist;
-  Werken in een energiek team;
-  Een stagevergoeding welke afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau;
-  Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken;
-  En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw stage nóg leuker maken.

Enthousiast?
Zou ons huis jouw stageplek kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Marjolein Slats, waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Karin Bais

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.