data als kans

De Telegraaf, Amsterdam, geplaatst op 15 december 2021

Redactie stage bij De Telegraaf

Logo De Telegraaf

De Telegraaf is een van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap met van alle dagbladen het grootste bereik. In duidelijke taal, dichtbij de lezer. Via papier en digitaal. Om 24 uur per dag actueel te zijn en het gesprek te bepalen maken wij op onze nieuwsredacties graag plek voor HBO of WO stagiaires die op zoek zijn naar een plek waarin hun ambities en talent en het grote bereik elkaar eindelijk eens kunnen ontmoeten.

Wat ga je doen en leren?
Elke minuut van de dag gebeuren er nieuwswaardige dingen. Sinds 1893 volgen wij al het binnen- en buitenlandse nieuws op de voet. De Telegraaf bepaalt het gesprek en durft een duidelijke mening te hebben. En is er dus voor mensen met een duidelijke mening. Die stelling nemen en ergens voor staan.

Als stagiair(e) bij De Telegraaf dompelen we je vanaf de eerste seconde onder in al het nieuws. Je doet niets liever dan schrijven. Dit kan gaan over geld en economie, maar ook over lifestyle, entertainment of sport. Uiteraard zorgen wij telkens dat de juiste begeleiding in huis voor je aanwezig is door je bijvoorbeeld te koppelen aan ervaren journalisten. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat jij je zo goed mogelijk kan ontwikkelen.

Hoe kom je binnen?
Wij gaan heel graag in gesprek met studenten die een journalistieke toekomst voor ogen hebben en die het nu hoog tijd vinden om alle in hoor- en werkcolleges opgedane kennis in de praktijk te brengen. Omdat je een opleiding volgt op HBO- of WO niveau schrijf je inmiddels foutloos Nederlands, sta je stevig in je schoenen, ben je communicatief sterk en heb je net als wij de drang om onderwerpen tot op het fundament uit te zoeken. We verwachten wel dat je voor een periode van minimaal 3 maanden stage bij ons kunt lopen.

Stageperiode
Onze deur staat het hele jaar open voor journalistiek talent.

Dit hebben wij voor jou in huis
• Een inspirerende stageplek bij de meest besproken krant van Nederland.
• Een stagevergoeding welke afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau.
• De begeleiding van ervaren journalisten
• Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.  
• En natuurlijk een heleboel fijne collega’s en collega stagiaires die jouw stageperiode nóg leuker maken. 

Vanzelfsprekend krijg je naast een stagevergoeding ook alle instrumenten om goed te kunnen werken. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon.

Kom binnen!  
Zou ons huis jouw stageplek kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl 

Mediahuis: één met de samenleving
Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Interesse?

Solliciteer nu

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.