data als kans

Theatergezelschap BonteHond, Almere, geplaatst op 8 november 2022

Publiciteitsstagiair(e)

Logo Theatergezelschap BonteHond

Theatergezelschap BonteHond biedt uitdagende stageplek op de publiciteitsafdeling aan BonteHond is één van de grootste jeugdtheatergezelschappen van Nederland. Vanuit ons kleurrijke kantoor in het centrum van het jonge Almere maken we met professionele makers als acteurs, regisseurs, technici en muzikanten theatervoorstellingen voor kinderen.

We proberen zo veel mogelijk alledaagse thema’s uit te lichten, zodat het voor iedereen herkenbaar is. Met deze voorstellingen toeren we door heel het land en zelfs daarbuiten. We gaan langs theaters en scholen, maar spelen ook bij voetbalclubs en op festivals. En we doen nog veel meer! Zo ontwikkelen we kunstlessen voor Almeerse basisscholen, maken we YouTube series, ontwikkelen wij podcasts voor en door kinderen en schrijven we zo nu en dan een kinderboek. We laten ons niet graag in een hokje plaatsen en vinden het belangrijk om continu te ontwikkelen.

Wij zoeken een gemotiveerde, leergierige

Publiciteitsstagiair(e)
32 tot 40 uur per week / 4 tot 5 dagen per week
Voor de duur van 4 tot 5 maanden

Aanvang stage eind januari / begin februari 2023

Heb jij interesse in cultuur? Ben je communicatief vaardig? Houd jij je graag bezig met tekst en beeld? Weet jij alles van socials? Dan ben je bij BonteHond op de juiste plek! Je vindt het heerlijk om plannen helder te communiceren aan het team en externe partijen. Je hebt een hart voor theater en wilt alles leren wat er te leren valt. Samen met drie publiciteitsmedewerkers vorm je een afdeling. Je schrijft mee aan persberichten en nieuwsbriefitems, maakt content voor sociale media (tekst en beeld), bedenkt ludieke acties rondom producties en premières en bent het aanspreekpunt voor collega’s en theaters waar BonteHond speelt. Ook zorg je ervoor dat alle uitingen (print en online) up-to-date zijn en onderhoudt contact met casts & crews.

In deze periode hou jij je bezig met

• 90s vs 20s
• Hier zit niemand op de wachten | coproductie met Orkater
• Fantastisch
• SingCity
• Diverse kleinere producties

Wij bieden
Een dynamische werkplek waar je veel ervaring op kan doen én waar jouw eigen input gewaardeerd wordt. Je draait mee in een zeer productief team en wordt betrokken bij alle activiteiten van BonteHond. Ook is het mogelijk om buiten je kerntaak om mee te werken op andere afdelingen, zoals educatie, productie, verkoop of zakelijk. In overleg kijken we naar jouw leerdoelen en welke projecten daar het beste bij passen. Zo creëren we samen met jou een unieke werkervaring met veel ruimte voor ontwikkeling. Wij bieden een stagevergoeding van 350 euro per maand op basis van fulltime dienstverband.

We zijn op zoek naar nieuwe, verfrissende ideeën, naar mensen die onze blik op de wereld kunnen verbreden. Iedereen is dan ook welkom om te solliciteren. Waar je vandaan komt, waar je woont, welke opleiding je volgt of van wie je houdt maakt daarom ook helemaal niets uit.

Solliciteer
Stuur je motivatie en CV uiterlijk 1 december naar info@bontehond.net o.v.v. ‘Stage Publiciteit’

Meer info
Kijk op de website of bel 036-5336311 en vraag naar Lisa Kuyp of mail lisa@bontehond.net.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.