PersVeilig

Oude Muziek, Utrecht, geplaatst op 4 mei 2022

Productie Stagiair(e)

Logo Oude Muziek

Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van het grootste oudemuziekfestival ter wereld? Houd je van (oude) muziek, weet je van aanpakken, ben je communicatief sterk en beschik je over creatief en strategisch denkvermogen?

Vanaf juni tot en met het Festival Oude Muziek Utrecht (26 aug t/m 4 sep 2022) heeft de Organisatie Oude Muziek (OOM) plek voor een stagiair(e) op de afdeling Productie.

Productie Stagiair(e)
2 dagen per week

Als productiestagiair(e) werk je nauw samen met de producenten van de OOM om de totstandkoming van het Festival Oude Muziek Utrecht in goede banen te leiden. In samenwerking met het team stel je productieplannen op voor o.a. lezingen, een heuse markt en werk je mee aan de organisatie van de 70 gratis toegankelijke Fringeconcerten. De werkzaamheden zijn divers, van bijvoorbeeld het aanvragen van vergunningen en maken van draaiboeken tot het uitvoeren van de plannen en het begeleiden van de musici op de festivallocatie(s) zelf.

Wij zoeken iemand met:
• affiniteit met (oude) muziek;
• beschikbaarheid van gemiddeld 2 dagen per week vanaf juni, oplopend tot fulltime tijdens de op- en afbouw van het festival (t/m 4 september);
• goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en Engels;
• accuratesse, efficiëntie en zelfstandigheid;
• HBO/WO niveau.

Omvang:
Het betreft een deeltijdstage van twee dagen per week die naarmate het festival nadert voltijds kan worden ingevuld. Na afloop van het festival stopt deze stage.

Vergoeding:
Maandelijkse stagevergoeding in overleg. Gratis concertbezoek tijdens het Seizoen Oude Muziek (22/23) en het Festival Oude Muziek Utrecht (2022).

Over het Festival Oude Muziek Utrecht:
De Organisatie Oude Muziek is verantwoordelijk voor het Festival Oude Muziek Utrecht (jaarlijks eind augustus in Utrecht) en het Seizoen Oude Muziek (oktober tot en met mei in Nederland en België)

Het Festival Oude Muziek Utrecht is een tiendaags evenement en vindt jaarlijks rond eind augustus en begin september plaats in de binnenstad van Utrecht. Tijdens het festival zijn er ruim 225 concerten en andere activiteiten, zoals Zomerschoollezingen, de Oude Muziek Markt en het STIMU-Symposium. In 2022 staat het Festival Oude Muziek Utrecht in teken van Galanterie.

Interesse?
Stuur je motivatie en CV vóór 16 mei 2022 naar Fenneke Maurice; f.maurice@oudemuziek.nl. Het sollicitatiegesprek vindt plaats op donderdag 19 mei.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.