Check-in PR, Bodegraven, geplaatst op 22 augustus 2019

PR communicatie stagiair

Logo Check-in PR

Weet jij van daadwerkelijk alles een beleving te maken? Ben je communicatief vaardig en op zoek naar een interessante stageplek voor tijdens jouw HBO- of WO studie, waar je echt iets kunt bijdragen? Check dan in bij Check-in PR, hét PR bureau op het gebied van reizen en beleving.

Check-in PR is een jong en dynamisch communicatiebureau dat binnen korte tijd een naam heeft weten op te bouwen in het veld van PR en communicatie. Werken bij Check-in PR betekent het uiterste geven om voor iedere klant een bijzondere ‘beleving’ neer te zetten. Het internationale speelveld met klanten binnen de reisbranche, een klein team met enthousiaste collega’s en de vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen maken van Check-in PR een fijne werkplek.

Check-in PR, wie zijn wij?
Wij zijn een Content PR bureau gespecialiseerd in de ‘belevingsbranche’. We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers: van internationale bestemmingen en hotels tot interieurconcepten, festivals en themaparken. Een persoonlijke benadering, niet zenden maar luisteren, en plezier in het werk en werken met mensen waar we energie van krijgen, dát is waar wij in geloven. Kom jij ons versterken?

“Wie bij ons team zou passen? Iemand die niet alleen de skills heeft maar ook op persoonlijk vlak bij ons team matcht.”

Internationaal
Je kent je talen, bent een social media kenner, leergierig en een doener

Talent
je bent creatief, communicatief en schrijft goede teksten

Studierichting
Je volgt een HBO of WO studie toerisme/PR, Communicatie, marketing

Wat jij gaat doen?

Ondersteuning
Tijdens jouw stage ondersteun je de PR consultants van Check-in PR met de dagelijkse werkzaamheden zoals het schrijven van mediaberichten, het opstellen van medialijsten en het geven van hulp bij het maken van Social Media Content kalenders, et cetera.

Stage project
Tijdens jouw stageperiode zullen we in overleg met jou een opdracht formuleren die niet alleen waardevol is voor het slagen van jouw opleidingstraject,maar ook ons bureau vooruit helpt. Zo draag jij daadwerkelijk bij aan de ontwikkeling van onze organisatie.

Begeleiding
Je zal tijdens jouw stage begeleid worden door een van onze Senior PR consultants. Een uitstekende kans om te leren van een professional en meer kennis te vergaren van het communicatie-en PR vak.

-onze werkwijze-

Check-in PR heeft een originele benadering van PR. Onze experience creators maken van Public Relations, Personal Relations. Het bezitten van goede communicatieve vaardigheden is dan ook een must.

Denk jij dat jij de juiste persoon bent om ons team te komen versterken? Stuur een mail met korte motivatie + CV naar peter@checkinpr.nl. Voor meer informatie. neem gerust met ons contact op.

Let op: onze stageplek start op 1 september, met een minimale duur van 4 maanden.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur, 020-30 39 751

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur, 020-30 39 752

Linda Nab
Redacteur, 020-30 39 758

Lars Pasveer
Redacteur, 020-30 39 755

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur, 020-30 39 757

Anneke de Bruin
Vormgever, 020-30 39 753

Marc Willemsen
Webontwikkelaar, 020-30 39 754

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.