data als kans

De Telegraaf, Amsterdam, geplaatst op 15 december 2021

Online redactie stage bij Telegraaf Entertainment

Logo De Telegraaf

Onze redactie Entertainment van De Telegraaf bestaat uit de deelredacties Cultuur, Media en Stan Huygens Journaal. We volgen het nieuws rond de laatste films, exposities, musicals en popmuziek op de voet net als nieuwe talkshows, series en televisieshows. Het Stan Huygens Journaal specialiseert zich in netwerken: op borrels, diners en andere VIP-bijeenkomsten praten we bij met prominenten. Al onze informatie verdient ook een mooie plek online, voorzien van relevant beeld en aantrekkelijke teksten. Als stagiair(e) online redacteur/verslaggever kun je onze redactie hierbij ondersteunen.

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) online redacteur/verslaggever ben je bezig met het aanbieden van journalistieke producties via de digitale kanalen op een aantrekkelijke manier. Dat kan gaan om artikelen van de verslaggevers Entertainment, maar ook om eigen verhalen. Je gaat leren hoe je een artikel moet opbouwen en hoe je de juiste persoon vindt die je wil/moet spreken.

Hoe kom ik binnen?
We gaan graag het gesprek aan met een student(e) die een MBO-/HBO opleiding volgt op het gebied van media en communicatie en journalistiek. Je bent goed in de Nederlandse taal en hebt gevoel voor teksten schrijven. Het is belangrijk dat je affiniteit met de Telegraaf hebt. We zoeken een stagiair(e) die voor een periode van drie maanden beschikbaar is (overleg mogelijk).

Dit hebben wij voor jou in huis

• Een leuke, leerzame omgeving waar jij je eerste stappen kunt zetten op journalistiek gebied
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen onder goede begeleiding in een enthousiast team
• Een stagevergoeding welke afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau;
• Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
• En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw stage nóg leuker maken

Kom binnen!
Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl  

Interesse?

Solliciteer nu

 

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.