Qanda, Amersfoort, geplaatst op 22 juli 2020

Meewerkstage – Web & Design

Logo Qanda

Ben jij een persoon die op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen webdesign en dit graag in de praktijk toepast? Zoek dan niet verder én neem contact op met Q&A. Wij bieden je een uitdagende stage!

Wat ga je doen binnen Q&A?
Tijdens jouw stage draait alles om design: van web tot video. Kies je voor veelzijdig of meer specifiek? Samen met onze creative director en marketingcollega’s maak jij projecten tot een succes. Wat ga jij zoal bij Q&A doen?

-Ontwerpen van grafische elementen;
-Onderhouden en maken van (verkiezings)websites;
-Bewerken van video’s (o.a. van onze webinars en events);
-Sparren over nieuwe oplossingen voor web & design;
-Opzetten en ondersteunen van online marketingcampagnes;

En wie ben jij?
Creatief, oplossingsgericht én zelfstandig zijn drie eigenschappen die jij bezit. Je bent leergierig en vindt het leuk om met verschillende projecten tegelijk bezig te zijn. Photoshop, InDesign, Illustrator en Premiere zijn je beste vrienden. Daarnaast heb je kennis van HTML en CSS.

Volg jij een HBO-studie op het gebied van vormgeving of (grafisch) design? Ben je vanaf nu minimaal vijf maanden beschikbaar? Neem dan zeker even contact met ons op.

Wij zijn Q&A!
Een team van retailexperts met een overkoepelend netwerk in binnen- en buitenland. Al meer dan 15 jaar helpen we retailers, merken en toeleveranciers om elke dag beter te presteren. Dit doen we met maatwerkproducten vanuit onze expertises: Insights, Consultancy, Education en Inspiration. Altijd met de consument als startpunt en kennisdeling als ons fundament.

Wat krijg je ervoor terug?
Allereerst een toffe ervaring binnen retail. Q&A een is een jonge, informele en relatief kleine organisatie. Wanneer je meer verantwoordelijkheid aankunt, zul je die krijgen. Daarnaast heb je een vaste werkplek met laptop, vakantiedagen én niet geheel onbelangrijk: een stage- en reiskostenvergoeding.

Interesse?
Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds geïnteresseerd? Overtuig ons van jouw kwaliteiten. Neem contact op met Marianne de Kruijf via mdekruijf@qanda.nl of 033 2454637.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.