word actief nvj klein

Rosengaerde, Dalfsen, geplaatst op 13 september 2022

Meewerkstage Communicatie

Logo Rosengaerde

Communicatie stage Rosengaerde
Volg jij op dit moment de opleiding hbo Communicatie en ben je vanaf februari 2023 op zoek naar een meewerkstage? Lijkt het jou leuk om het werkveld van communicatie binnen de zorgsector te leren kennen en sta je open voor een stage waar een breed takenpakket je te wachten staat? Dan ben je bij Rosengaerde aan het juiste adres!

Wat bieden wij?

We bieden jou een leuke meewerkstage waarin je het uitgebreide werkveld van communicatie leert kennen. Je komt hier te werken samen met een medewerker Communicatie & PR. Je gaat aan de slag met content creatie, websitebeheer, social media, interne communicatie en nog veel meer. Jouw ideeën en adviezen zijn van harte welkom. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen op een afdeling waar je elke dag weer wat anders kunt doen!

Rosengaerde is een informele organisatie. De lijntjes zijn kort en daarom krijg je veel mee van wat er speelt in de organisatie. Onze medewerkers weten jou te vinden, daarom werk je met verschillende afdelingen en personen samen. Jouw collega van Communicatie & PR staat altijd open voor je vragen en opdrachten. Samen kijken jullie hoe jij verder kunt ontwikkelen en hoe jij je kennis kunt verbreden. Voor jouw inzet ontvang je een stagevergoeding conform de CAO VVT 2022-2023.

Wie ben jij?
Jij werkt mee, onderzoekt en adviseert op alle gebieden waarin communicatie een rol speelt. Je vormt samen met onze medeweker Communicatie & PR een goed team. Je bent sociaal ingesteld en bent in staat om out of the box te denken. Je toont initiatief en vindt het leuk om met ons mee te denken. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Reageer dan door je cv en motivatiebrief te versturen! Bij meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Roosmarijn Koetsier via 0529-431541 of pr-team@rosengaerde.nl.

Solliciteer!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.