CTS Eventim Nederland B.V., Hoofddorp, geplaatst op 23 september 2021

Meeloopstage (m/v) - Afdeling E-Commerce

Logo CTS Eventim Nederland B.V.

Word jij onze nieuwe marketing-stagiair(e)?

Wie zijn wij?
Eventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisatie van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor Tina Turner, Disney’s Aladdin, Ladies of Soul, Kensington, André Hazes, maar ook voor festivals als Best Kept Secret en evenementen als TT Assen.

In welk team kom je te werken?
Ons marketingteam bestaat uit een e-commerce manager en drie online marketeers. Wij ondersteunen producenten actief bij de marketing en promotie van hun evenementen. Dit doen wij o.a. door het inzetten van onze website, e-mailmarketing, de diverse social media, databasemarketing en online advertising. Ook gaan we regelmatig de pers-events van producenten af om daar verslag van te doen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) die ons team vanaf september 2021 kan ondersteunen. Als stagiair(e) ben je een belangrijk onderdeel van ons online marketingteam. Je houdt je onder meer bezig met:
- Verzorgen van e-mailcampagnes;
- Contentmanagement van de website;
- Het schrijven van teksten voor o.a. social media en e-mails;
- Meedenken over de marketingcampagnes;
- Voorbereiden van interviews voor de pers-events;
- De activiteiten en werkzaamheden op locatie bij een evenement.

Wat vragen we van jou?
- Je volgt een relevante hbo-opleiding (studierichting Marketing / Communicatie) en je zit op dit moment in je derde of vierde jaar van je studie;
- Photoshop is voor jou bekend;
- Kennis van HTML en Illustrator is een pré;
- Je bent leergierig, enthousiast, creatief en proactief;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
- Wanneer je affiniteit hebt met musicals, concerten en evenementen maak je het plaatje helemaal compleet!

Hoe ziet je dag eruit?
Op maandagochtend na een kop koffie en als iedereen is bijgepraat over het weekend, is het tijd voor de wekelijkse teammeeting met je marketingcollega’s. Tijdens deze meeting worden de belangrijke punten voor aankomende week besproken: wie gaat wat doen en wat zijn de bijzonderheden van deze week? Als alles duidelijk is, kan je aan de slag!

Eerst moeten de website en de app bijgewerkt worden, dit doen we namelijk iedere maandag. Jij als stagiair(e) zal hier een grote bijdrage aan leveren. Ook wordt er gekeken welke mailings er op de planning staan. Deze worden onderverdeeld en kunnen opgemaakt worden! Een belangrijke onderdeel van onze e-mailmarketing is natuurlijk de wekelijkse nieuwsbrief die zo’n 250.000 emailadressen bereikt. Ook deze moet voorbereid worden.

Om 12.00 uur is het tijd voor de lunch. Je kunt ervoor kiezen om een luchtje te scheppen buiten de deur, Eventim zit namelijk midden in het bruisende winkelcentrum van Hoofddorp.
Nadat je weer bent bijgetankt, kun je weer aan de slag: er is een spoedje dat de marketingafdeling meteen moet oppakken. André Hazes gaat namelijk een nieuwe gastartiest aankondigen voor zijn show in Rotterdam Ahoy en dit moet worden meegenomen op Social media en in de nieuwsbrief van aanstaande donderdag. Of we vandaag naar Rotterdam Ahoy kunnen komen voor een klein interview met André Hazes en zijn gastartiest. Tijd om dit op te pakken dus!
Voor we naar Rotterdam rijden, wordt nog even de Social mediaposts nog even gecontroleerd want die staat namelijk klaar voor na de uitzending van RTL Boulevard, waar aandacht wordt besteed aan het concert van Krezip. Ook daar spelen we natuurlijk op in!

Wat kan je van ons verwachten?
Uiteraard ontvang je een marktconforme stagevergoeding en worden je reiskosten vergoed. Nog belangrijker is dat wij een gedreven en relaxte werksfeer hebben en vooral hele leuke collega’s. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar, want ons kantoor is gevestigd in het centrum van Hoofddorp.

Reageren kan naar hr@eventim.nl

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.