InteriorWorks, Amsterdam, geplaatst op 10 juni 2020

Marketing Stagiair(e)

Logo InteriorWorks

Corendon Village Hotel, De Bijenkorf en A’DAM Toren… word jij ook zo enthousiast van deze lijst opdrachtgevers? En lijkt het jou fantastisch om meer te weten te komen over onze interieurprojecten? Wij zijn op zoek naar een

enthousiaste stagiair(e),

die vanaf september 2020 ons marketing team komt ondersteunen. Ben jij creatief, sterk in communicatie en voel jij je als een vis in het water als het gaat om social media? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Wat ga je doen?
Tijdens deze stage houd je jezelf bezig met onze social media kanalen. Je schrijft webteksten voor onze producten en merken. Natuurlijk allemaal SEO geschreven. Ben je nog niet thuis in SEO? Geen probleem, wij leren jou dit graag! Naast het creëren van teksten, ga je ook aan de slag met photoshop om vervolgens het mooiste beeldmateriaal online te zetten. Ook houd je de nieuwste collecties goed in de gaten en doe je onderzoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Jij bent ons talent als het gaat om het beheren van onze contentplanning. Daarnaast woon je vergaderingen bij en rapporteer je alle resultaten aan onze Marketing Manager.

Functie omschrijving en werkzaamheden
Voor InteriorWorks zijn we op zoek naar een Marketing Stagiair(e). De stage gaat per september 2020 in en is voor een minimale periode van 5 maanden. Eerder beginnen mag natuurlijk ook, dat kan vanaf augustus. Tijdens onze stage word je meegenomen in het reilen en zeilen van onze marketingafdeling.
• Invulling geven aan onze contentplanning: beeld, video en tekst;
• Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van creatieve content;
• Je zet de nieuwste collecties online;
• Je zorgt ervoor dat alle collecties up-to-date zijn;
• Je houdt de website up-to-date;
• Je ondersteund bij het opzetten en uitvoeren van evenementen;
• Je bent de rechterhand van onze Junior Marketing Manager;
• Aan het einde van je stage beheers jij photoshop als een pro.

Profiel
• Je bent een teamplayer;
• Je bent creatief en een spring in het veld, maar gestructureerd;
• Je bent zelf actief op sociale netwerken als Facebook, Instagram en/of Pinterest;
• Foutloos schrijven zit in jouw bloed;
• Je hebt een creatieve geest met een proactieve instelling;
• Je bent zelfstandig, leergierig en je bent niet bang om input te geven.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden binnen een dynamisch bedrijf. Je wordt onderdeel van een creatief team in het hippe Amsterdam Noord, vlakbij de NDSM werf. Goed te bereiken met openbaar vervoer of als je met de auto komt kan je er gratis parkeren. Naast een stagevergoeding van € 300 p/mnd staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en krijg je de ruimte en tijd om aan je opdracht voor school te werken. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een informele werksfeer. Op vrijdag staat de VriMiBo klaar om ‘samen’ het weekend in te luiden. Ben je geïnteresseerd? Mooi, er staat namelijk al een fijn bureau inclusief comfortabele designbureaustoel op jou te wachten!

Interesse
Herken jij jezelf in deze functie, stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar info@interiorworks.nl t.a.v. Channa Matteman of bel naar 020 6352440

NOTE: Deze vacature is alleen voor meewerkstages/eindstages (geen afstudeerstages).

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.