GrijsGroen, Baarn, geplaatst op 21 september 2021

Marketing stagiaire

Logo GrijsGroen

Wil jij een stage waarbij je meedraait als volwaardige medewerker met uitdagende taken en grote verantwoordelijkheid? Ben jij ondernemend genoeg om onze marketing op een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij ons op de goede plek! Je krijgt verschillende verantwoordelijkheden zoals het beheer en de ontwikkeling van onze social media en website.

Wat bieden wij jou?
Kom stage lopen bij een personeelsbemiddelaar die werkgeluk op nummer 1 heeft staan. Dit geldt voor de mensen die we mogen verbinden met mooie opdrachtgevers maar zeker ook voor onze eigen mensen. Met vele jaren werkervaring kunnen we je de juiste begeleiding geven om een goed fundament te leggen waar je de rest van je carrière verder op kan bouwen. Je krijgt bij ons een stagevergoeding van € 500,- per maand. Je werkplek is zoveel mogelijk bij ons op kantoor zodat we je de juiste begeleiding kunnen geven. Daarnaast krijg je vollop de ruimte om je stage-opdrachten goed te maken. Als het van beide kanten goed bevalt, heb je de kans op een leuke baan.

Jouw profiel
-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
-Minimaal HBO werk- en denkniveau
-Full-time beschikbaarheid (40 uur in de week / 5 dagen per week inclusief 1 studiedag) voor minimaal 4 maanden
-Verantwoordelijksgevoel
-Een assertieve en proactieve werkhouding
-0 tot 6 maanden
-Geen ervaring vereist
-Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding

Werkzaamheden
We verwachten van je dat je het in huis hebt om zelfstandig marketingtaken op te pakken. Zo beheer je onze sociale media en ontwikkel je onze website verder. Daarnaast krijg je de ruimte om een marketingplan te maken en met nieuwe ideeën te komen hoe we ons beter in de (kandidaten)markt kunnen positioneren, zowel online als offline. Als je het leuk vindt om activiteiten te organiseren krijg je de ruimte om een BBQ voor al onze medewerkers en relaties te organiseren. Uiteraard wordt je begeleid in je verantwoordelijkheden en is er vollop de ruimte om te sparren.

Het bedrijf
GrijsGroen is een personeelsbemiddelaar en heeft als centrale thema het vergroten van het werkgeluk van de kandidaten met wie we in aanraking komen. Voor iedereen is werkgeluk weer anders en daarom is ons werk dan ook altijd maatwerk. We werken voor opdrachtgevers in de groene, civiele en bouwsector.

Hoe solliciteer je?
Wil je verkennen of een stage bij GrijsGroen bij je past, neem dan contact op met Alexander Blom via alexander@grijsgroen.nl of 0640686167. We heten je van harte welkom!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.